24.3 C
Iași
vineri, mai 3, 2024

„Am fost treziți de dimineață, puși la multă muncă, la animale. Râdeau copiii de noi la școală. Ne ziceau ciobani!” Ileana Sterp, mărturisiri dureroase despre copilăria sa!

Must Read

Ileana Sterp a vorbit despre cât de greu i-a fost să treacă printr-o copilărie marcată de lipsurile materiale.

Familia Sterp este una dintre cele mai apreciate familii din mediul online, acolo unde și-au făcut simțită prezența încă din momentul în care Culiță s-a făcut remarcat în industria muzicală. Ulterior, publicul larg l-a apreciat pe cântăreț și pe familia sa pentru modul în care au reușit să își câștige existența, muncind din greu pentru a ajunge în stadiul în care se află în prezent.

Invitată în cadrul unei emisiuni, Ileana Sterp, sora lui Culiță, a făcut dezvăluiri emoționante despre copilăria sa.

Ileana Sterp, copilărie marcată de lipsurile materiale

Bruneta a mărturisit că atât ea, cât și frații săi, au fost nevoiți să muncească încă din copilărie, astfel încât să își poată permite strictul necesar. Astfel, în timp se alți copii se bucurau de anumite facilități, copiii familiei Sterp erau puși la muncile gospodărești. Mai mult decât atât, Ileana a povestit cum, atunci când era la școală, s-a confruntat cu unii copii mai răutăcioși, care râdeau de ea și de frații săi pentru simplul fapt că se ocupă cu creșterea animalelor.

Chiar dacă acea perioadă a fost una destul de dificilă, Ileana nu regretă niciun moment trăit, bucurându-se de o copilărie autentică la sat.

„Nu suntem niște copii răsfățați deloc. Am fost treziți de dimineață, puși la multă muncă, la animale. Cam așa am crescut, la animale, la munca asta de câmp, la fân. Copiii din sat erau la râu acolo, făceau baie și era multă lume.

Tot satul era adunat acolo și îmi era o ciudă… Eu de ce trebuie să merg cu vacile sau de ce trebuie să merg la fân? Eram foarte revoltată pe chestia asta. Râdeau copiii de noi la școală. Ne ziceau ciobani. Mama ne dădea iarna ciorapi de lână și eu mi dădeam jos în microbuz. Îmi era rușine pentru că râdeau copiii la școală de noi. Acum chiar mă mândresc cu toată creșterea asta, cu copilăria, cu tot ce a fost .”, a mărturisit Ileana Sterp.