11.4 C
Iași
duminică, mai 5, 2024

Andra Măruță, Mesaj Indirect Pentru Mihai Bendeac După Ce Actorul A Observat Un Detaliu Surprinzător La Corpul Ei:

Must Read

În timpul unei apariții în cadrul emisiunii “iUmor”, Mihai Bendeac a dezvăluit un aspect interesant despre actrița americană Hilary Duff – aceasta deține cel mai mare număr de fotografii pe platforma WikiFeet.

Topul este condus de Hilary Duff. Și Hilary Duff este conștientă de acest lucru și își afișează mereu fotografiile, provocând întreaga comunitate”, a declarat Bendeac în timpul interviului.

Reporterul de la “iUmor” a fost surprins de acest subiect și a întrebat: “Ce comunitate? Obsedat de degetele de la picioare?” Bendeac a confirmat: “Da”.

De aici, discuția s-a îndreptat către… Andra. Delia a insistat ca Bendeac să caute și fotografiile picioarelor Andrei pe WikiFeet. “Caută Andra”, a spus Delia, iar Bendeac a acceptat provocarea și a căutat fotografiile. Rezultatul? “Andra, 78 de fotografii.

Nu i-am văzut niciodată picioarele Andrei, acum jurizez la prima vedere. Nu”, a răspuns Bendeac.

Curând după această dezvăluire, Andra i-a transmis un mesaj subtil lui Mihai Bendeac. Pe pagina sa de socializare, artista a postat o fotografie în care zâmbește cu subînțeles, însoțită de un mesaj sugestiv: “Cei care mă cunosc spun adesea că nu pot ascunde ce simt.

Că mi se citește pe chip. Să vedem acum: ce ascunde acest zâmbet?”, a scris Andra, sugerând o posibilă reacție la remarcile lui Bendeac.