14.2 C
Iași
sâmbătă, mai 4, 2024

„Căsnicia nu înseamnă doar pasiune. Eu niciodată nu am fost o femeie pe care să o încânte să mi se dea sau să mi se facă!” Niculina Stoican, secretul unui mariaj de mai bine de trei decenii!

Must Read

Niculina Stoican a vorbit deschis despre căsnicia sa. Interpreta de muzică populară și soțul său sunt împreună de mai bine de trei decenii.

Niculina Stoican, la vârsta de 52 de ani, se poate numi o femeie împlinită. Are o carieră de succes, este iubită și îndrăgită de către publicul său și, pe lângă toate acestea, are o familie cu care se mândrește. Interpreta de muzică populară trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Vasile Stănescu, cel care îi este alături de mai bine de trei decenii. Cei doi sunt căsătoriți de 33 de ani și au împreună un băiat.

Invitată în cadrul emisiunii moderate de Cristina Șișcanu, interpreta de muzică populară a vorbit fără rețineri despre căsnicia sa.

Niculina Stoican, mărturisiri neașteptate despre căsnicia sa

Niculina Stoican a vorbit despre cum au reușit ea și soțul său să rămână împreună atât de mult timp, în ciuda tuturor obstacolelor pe care le-au întâmpinat de-a lungul timpului.

„ Căsnicia nu înseamnă doar pasiune. Nu există căsnicie fără pasiune. Eu am 33 de ani de căsnicie. Cred că și dacă profesiile tale sunt diferite și te vezi seara sau te vezi la 2-3 zile, ajută. La mine a ajutat. Începi să îți pui întrebări după 2-3 zile. Eu niciodată nu am fost o femeie pe care să o încânte să mi se dea sau să mi se facă.

Am fost un om cu inițiativă, am făcut, dacă mi-am dorit, mi-am luat. Atenția și grija, păsarea aia, pentru mine a fost maxim ce a putut să îmi dea. Eu cred că el a intuit lucrul ăsta, a simțit. Atunci, m-a hrănit cu lucrul ăsta și mi-a creat dependență .”, a declarat Niculina Stoican.

Niculina Stoican a vorbit despre momentul în care soțul său a fost închis

Unul dintre cele mai grele momente pe care interpreta de muzică populară și soțul său l-au avut de depășit a fost cel în care Vasile Stănescu a fost condamnat la închisoare. Acesta și-a petrecut mai bine de doi ani în spatele gratiilor, timp în care soția sa i-a oferit toată susținerea de care a avut nevoie.

„Niciodată nu trebuie să încalci legea! Nici din prietenie, nici la presiune, pentru nimic în lumea asta. Poate să se spună despre tine orice, taci, rabzi și respecți legea. Noi am fost, atunci, într-un context care nu ne-a aparținut. Și am tras niște necazuri greu de dus, astea au fost momentele grele ale vieții mele dar am învățat din ele: sănătatea și libertatea! Vreo doi ani și ceva a fost închis, a avut nevoie de suport moral, eu de încurajare, l-am făcut să simtă iubirea.

Îmi aduc aminte că a doua zi după ce m-am căsătorit, m-am trezit plângând că vreau la măicuța! El a stat pierdut, eram în rochia de mireasă pe jos, în hol, și îmi curgeau lacrimi de crocodil. Și m-a dus la măicuța. Pentru mine, faptul că atunci m-a luat și m-a dus la măicuța, mi-am promis că n-o să-l rănesc niciodată. Bineînțeles că nu s-a întâmplat, ne-am rănit reciproc, s-au întâmplat destule, dar am rămas împreună.”,