17.4 C
Iași
marți, mai 14, 2024

”De acum îl voi purta mereu, până când îl voi dărui Isabelei”

Must Read

Mioara Roman, fosta soţie a primului premier al României după Revoluţie, Petre Roman, s-a stins din viaţă la vârsta de 83 de ani, în urmă cu mai bine de două luni.

Deși se spuen că timpul vindecă tot, Oana Roman, fiica Mioarei Roman, încă suferă cumplit după decesul mamei sale, mai ales că cele două au fost mereu foarte apropiate, iar relația lor a fost extrem de strânsă.

Oana a împărtășit însă cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare și momentele dificile prin care a trecut după ce mama ei a încetat din viață, chiar dacă este copleșită de tristețe. La câteva săptămâni de la dispariția din această lume a mamei sle, Oana le-a împărtășit fanilor o poveste emoționantă legată de o bijuterie de familie.

Oana Roman: ”Inelul a fost al mamei primit la 30 de ani de căsătorie”

Așadar, fiica Mioarei Roman le-a arătat fanilor, într-un InstaStory, o bijuterie cu o istorie de familie: un inel care a aparținut mamei sale și pe care aceasta i l-a dăruit apoi fiicei sale. Însă, Oana a insistat atunci ca bijuteria să rămână la mama ei. Dar, după ce Mioara Roman a plecat către stele, Oana nu se mai poate despărți de inelul de la mama sa.

”Inelul acesta a fost al mamei primit la 30 de ani de căsătorie. Mi l-a dăruit mie când am născut-o pe Isa, dar eu i-am zis să îl poarte în continuare pentru că știam că îi place foarte mult. Acum… l-am curățat și aranjat și de acum îl voi purta mereu. Până când îl voi dărui Isabelei”, a scris Oana Roman, în dreptul fotografiei cu superbul inel.

Oana Roman a suferin enorm atunci când mama sa s-a stins din viață, ea postând pe rețelele de socializare un mesaj extrem de trist și de emoționant: ”Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici”.