17.4 C
Iași
marți, mai 21, 2024

Ce accesorii poți alege pentru a personaliza un Range Rover?

Must Read

Ești posesorul unui Range Rover sau intenționezi să îți achiziționezi unul și te interesează să îl personalizezi? Ei bine, poți îmbunătăți oricând acest vehicul, în funcție de nevoile tale, prin adăugarea unor accesorii originale.

În acest articol, îți prezentăm câteva accesorii Range Rover, prin care îi poți conferi SUV-ului tău o notă mult mai personală. Descoperă în continuare care sunt acestea.

Accesorii de interior

Dacă îți dorești îmbunătățirea funcționalității și aspectului din interiorul Range Rover-ului tău, iată ce accesorii poți achiziționa:

Un set de covorașe cu brandingul Range Rover și substrat impermeabil protejează interiorul mașinii. Datorită modului în care sunt realizate, ele sunt ușor de curățat, fiind antimicrobiene și antifungice. În plus, ele conferă un aspect premium mașinii tale.

  • Huse de protecție pentru scaune și portbagaj

Cu siguranță nu vrei să îți pătezi spătarele scaunelor sau portbagajul de murdărie, iar dacă folosești huse de protecție, nu ai de ce să îți faci griji. Acestea sunt realizate din materiale de calitate, pentru a răspunde cerințelor tale estetice și a-ți proteja interiorul vehiculului.

Călătoriile sunt mult mai confortabile pentru șofer și pasageri, dacă ai accesoriile potrivite, destinate organizării eficiente a diferitelor obiecte din mașină. Folosește un organizator pliabil, în care să îți păstrezi obiectele importante de care ai nevoie pe durata călătoriilor sau un buzunar de depozitare pe spătarul scaunului.

  • Accesorii pentru animale de companie

De fiecare dată când călătorești cu animalul tău de companie, oferă-i un confort sporit prin accesorii concepute special pentru vehiculul tău. Alege un dispozitiv pliabil, perfect pentru a-ți deplasa în siguranță câinele în portbagajul mașinii.

La fel de utilă îți poate fi o rampă de acces pentru animalele de companie, care asigură accesul facil al acestora în portbagaj. Nu uita de un bol pentru apă, care împiedică vărsarea conținutului în timpul deplasării cu autoturismul.

  • Accesorii pentru siguranță

La categoria de accesorii pentru siguranță, este bine să ai mereu în mașină trusa de prim ajutor, un extinctor și un triunghi reflectorizant. Echipează-ți mașina cu acestea și ești pregătit pentru orice situație neprevăzută.

Accesorii pentru exterior

Când vine vorba despre accesoriile originale pentru exterior, pe care le poți utiliza pentru a personaliza un Range Rover, îți recomandăm treptele laterale, care pot fi fixe sau retractabile.

Dacă le alegi pe cele fixe, acestea îți ușurează intrarea și ieșirea din vehicul, având finisaje din oțel inoxidabil, pentru a completa designul exterior al SUV-ului.

Cele retractabile sunt ascunse sub praguri și se rabatează automat atunci când ușa este deschisă, pentru a-ți oferi un confort sporit.

Dacă vrei să îți protejezi mașina de noroi, achiziționează niște apărători Range Rover, create special pentru a completa designul mașinii.

În cazul în care ai nevoie de piese Range Rover, ai la dispoziție piese originale Genuine sau OEM, dar și piese aftermarket, fabricate de producători independenți, după specificațiile Land Rover.

Asigură-te că piesele și accesoriile pe care le alegi sunt originale, pentru a menține performanța înaltă a vehiculul, dar și designul elegant al acestuia.