20.3 C
Iași
marți, mai 21, 2024

La inceput se plimba pe un cal, apoi isi scoate pelerina si socheaza o lume intreaga!

Must Read

Laura Sumrall, o tanara in varsta de 23 de ani a reusit sa socheze o lume intreaga in momentul in care isi face intrarea pe un cal, apoi dupa cateva secunde isi scoate pelerina si reuseste sa cucereasca o lume intreaga. Totul a avut loc la Kentucky Reining Cup, unde caii de ferma si calaretii lor lupta pentru titlul de campion al acestui concurs. Laura Sumrall a si reusit acest lucru, deorece momentul ei inspirat din desenul animat „Frozen” si setat pe fundalul sonor al piesei „Let it go” a castigat titlul de campion mondial al Freestyle Reining.

Dupa ce isi scoate misterioasa sa pelerina violeta si dezvaluie o rochie deosebit de lunga si de frumoasa, Laura impreuna cu incredibilul sau cal, pe nume Wimpys, au reusit sa lase publicul mut de uimire. Este incredibil sa vezi cum Laura se comporta cu Wimphy cu atata confort si cu atata incredere, impreuna afisand armonia perfecta intre un cal si un calaret.

Laura este capitanul senior al echipei feminine de echitatie la Universitatea Texas A&M. Mama ei este cea care a avut ideea geniala ca fiica sa sa foloseasca tema Frozen in cadrul momentului ei. Astfel, aceasta superba reprezentatie a devenit o senzatie in mediul online din intreaga lume, mai ales in randul mamelor si a copiilor lor. De exemplu, un comentator Youtube spune: „Am privit acest video de minim 3 ori in ziua in care l-am gasit. De fapt, acest moment a inlocuit versiunea de desene animate. Copilul meu in varsta de 2 ani ma intreba: ‘Elsa calareste?’”

„Am inspirat o multime de fetite sa merga si sa calareasca poneii lor si acest lucru ma face foarte fericita”, spune Laura.

Daca si voua v-a placut acest moment si sunteti impresionati de legatura speciala care exista intre un cal si calaretul lui, va rog sa impartasiti acest video cu prietenii vostri de pe Facebook!