30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Iata un scurt metraj care te va face sa fii mandru ca esti Roman

Must Read

Romania este o tara cu mult mai frumoasa decat o vedem noi cei care locuim aici si cu mult peste asteptarile pe care le are occidentul. Din cauze politice si economice tarile din est sunt de multe ori privite cu scepticism in materie de turism si de bogatii naturale, insa cei care le trec pragul vor descoperi o fata a lor pe care nu si-au inchipuit-o.

Romania nu este asa cum o vede vestul, ea este o tara frumoasa unde se merita sa locuiesti si sa fii mandru ca esti cetatean al ei. Acest lucru l-a descoperit si un francez care a vizitat Romania si a fost de-a dreptul uimit de frumusetea acestui plai. Asa incepe poveste prezentata in scurtmetrajul de mai jos. Francezul a surprins o fata a Romaniei pe care multi nu o stiu. Marcat de splendoarea acestei tari, el a im0rtalizat in cele 2 minute ceea ce l-a impresionat. Toti cei care i-au vizionat creatia au ramas uimiti.

Autorul acestui scurtmetraj de promovare turistica este un francez pe nume Simon care a decis sa filmeze peisajele din Romania care l-au impresionat pentru a putea impartasi experienta sa cu cei de acasa. Este un lucru bine cunoscut ca strainii raman fascinati de furmusetile tarii noastre. Ei se asteapta la altceva si ce primesc ii impresioneaza. Insa dintre miile de turisti care ne trec pragul, putini dintre ei aleg sa promoveze tara in vest,. Putini aleg sa contribuie in mod activ la popularizarea imaginii tarii in occident.

Creatia lui Simon poate fi considerata o carte de vizita pemntru Romania iar modul de prezentare este de-a dreptul special. Acest turist merita toata stima si respectul nostru pentru aceste 2 minute ale scurt metrajului bine realizate in care a reusit sa surprinda calitatile si stilul de viata de pe meleagurile noastre. Micile erori care apar in traducere sunt de neglijat atunci cand vedeti acest scurtmetraj unic. Onoarea este departea noastra ca Simon a decis sa ne viziteze tara si sa o promoveze in vest.