32.4 C
Iași
vineri, iulie 19, 2024

Vine mama soacra acasa si isi gaseste ginerele furios la culme, impachetandu-si bagajele. – Ce s-a intamplat? intreba ea.

Must Read

Vine mama soacra acasa si isi gaseste ginerele furios la culme, impachetandu-si bagajele. – Ce s-a intamplat? intreba ea.

– Ce s-a intamplat?! rabufni ginerele. Iti spun eu ce s-a intamplat!…I-am trimis un e-mail neveste-mii in care i-am spus ca astazi ma intorc acasa din calatoria mea. Cand am ajuns acasa, ghici ce am gasit? Nevasta-mea, da, Maria mea, se tavalea cu un tip in patul nostru matrimonial!! Acesta este sfarsitul casniciei noastre, voi pleca pentru totdeauna!

Calmeaza-te, ii zice soacra-sa. Ceva nu e in regula in toata povestea asta. Maria nu ar face niciodata asa ceva! Stai numai o clipa, sa ma duc sa verific ce s-a intamplat…

Dupa cateva momente, intra soacra-sa inapoi in camera afisand un zambet larg si-i zice ginerelui:

– Vezi, ti-am spus eu ca trebuie sa existe o explicatie simpla: Maria nu a primit nici un e-mail !…😟😟😟

Este un banc tratati-l ca atare!

Bonus

Trei moldoveni la oraş se întâlnesc după o perioada de timp pentru a-şi împărtăşi experienţele:– Ce bine era la ţară, mă! Pe jos scândurile erau drepte şi puteam liniştit să merg dintr-un cap’ în altul al camerei. Aici la oraş ameţesc să tot urmăresc şipcile alea mici de pe jos!–

În fiecare seară când vin acasă trebuie să scol din somn trei vecini pentru că pe lift scrie “Numai pentru patru persoane!”– Eu sunt cel mai năpăstuit. De fiecare dată când mi se făcea sete acasă mă duceam la cişmea şi beam după poftă.

Acum mă duc, trag de funie şi până să pun gura la apă să şi termină şi trebuie să aştept iar să se umple găleata, iar trag de funie, dar tot aşa păţesc!😢

Mi-e dor de tine! Intoarce-te acasa!

– Nu pot sa te iert! Stiai ca urasc minciuna si tu tot m-ai mintit!

-Iubire, eu trebuia sa fiu cel suparat pentru ca te-am gasit cu altul in pat!

-Asta pentru ca m-ai mintit! Ai spus ca vii duminica si tu ai venit sambata!

Dragul tatei, incepe scoala, te-am inscris la o scoala noua si iti scriu pe messenger ca sa nu zici ca nu ti-am spus. Daca te mai certi cu colegii, fumezi sau lipsesti de la ore sa te faci ca nu ma cunosti!

– Bine tata!

Ziua urmatoare:

-Fiule, cum a fost la scoala?

-Cine esti?