20.3 C
Iași
luni, mai 20, 2024

”Mă tată, băieții nu se dau cu ojă”

Must Read

Augustin Viziru și-a schimbat radical după ce a devenit tătic. După ce a divorțat tumultuos în anul 2011, celebrul actor a întâlnit-o pe Oana Leondraliu, care l-a făcut tată. 

De atunci, Augustin Viziru s-a schimbat radical și s-a transformat dintr-un carierist, într-un tată devotat.

”Viața de tătic e frumoasă și sănătoasă. De când a apărut fetița mea, m-am lăsat de fumat, mă culc devreme, fac sport. Și când spun că fac sport, nu mă refer la o sală de fitness sau cine știe ce exerciții. Eu alerg cu fetița mea în spate, prin casă, până adoarme. 

Îi fac toate plăcerile, ce să zic… De fiecare dată îi spun: ‘mă tată, băieții nu se dau cu ojă’. Dar nu am cu cine să mă înțeleg. Îmi spune să o las să mă dea un pic. Îi dau voie, că nu am ce să fac. Nu prea o refuz. Primește foarte multă dragoste, dar și ce-i place ei. Acum câteva zile i-am cumpărat carioci și un tort spectaculos”, povestea el.

Augustin Viziru: ”Este exact ca mine, face urât când nu-i convine ceva”

Augustin Viziru își iubește fiica enorm, vorbind cu dragoste despre relația pe care o are cu Maria, fiica sa.

”Având în vedere că petrec destul de mult timp cu ea, îți dai seama că este copia mea fidelă, în toate reacțiile și în toate gesturile. Acum nu știu dacă este bine. Eu îi mai spun că este fată, să nu se uite la mine, că eu sunt băiat, iar ea trebuie să fie mai finuță. Dar este o minune. Este un lucru extraordinar ce s-a întâmplat. Doar eu îi fac băiță pentru că altfel nu stă, plânge și se agită. Ea vrea doar cu tati la băiță, că așa s-a obișnuit. Este exact ca mine, face urât când nu-i convine ceva. E temperamentală, are energie multă. Simt că este a mea. Simt până în măduva oaselor.

Părerea mea este că ăsta este cursul vieții, mai ales că nu am fost tocmai cel mai liniștit. Acum cred că este momentul ca tot ce am experimentat, tot ce am trecut prin viața asta să dau lucrurile rele la o parte, să le iau pe cele pozitive și să încerc să o învăț pe ea să fie așa cum trebuie”, a spus actorul.