17.4 C
Iași
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Mandri ca suntem romani! Priviti filmuletul care a facut festivalul Oktoberfest Romania celebru in Turcia!

Must Read

12208570_987056141357208_2168203385747513180_nFilmuletul de mai jos a facut ca festivalul berii Oktoberfest din Romania sa devina celebru in Turcia. Doi tineri din Turcia au relatat ca in momentul in care au ajuns in Romania au fost placut impresionati de faptul ca spre deosebire de festivalul din Germania, in Romania era o altfel de atmosfera, mult mai placuta. Oamenii purtau costume traditionale si veneau sa se distreze impreuna cu familia.

Faptul ca suntem apreciati de tinerii turisti din Turcia este un prilej de mandrie pentru noi. Festivalul Oktoberfest 2015 din Sibiu s-a dovedit a fi un real succes, de aceea filmuletul relizat de catre cei doi tineri din Turcia a devenit foarte popular in tara lor.

Cei doi tineri turci au fost foarte impresionati si de oamenii din Romania. Ei au spus ca oamenii din Romania sunt foarte politicosi si respectuosi. Acestia au fost placut impresionati sa vada ca toata lumea se distreaza si se simte bine impreuna. 

Nu ne ramane decat sa fim foarte mandri ca festivalul berii Oktoberfest 2015 din Romania a avut un real succes, devenind celebru si in Turcia. Filmuletul realizat de catre cei doi tineri din Turcia este dovada vie ca acestia s-au simtit minunat la noi in tara. Asadar, puteti vedea in cadrul acestui filmulet cum s-au distrat cei doi tineri.

Festivalul berii Oktoberfest 2015 din Romania a devenit celebru in Turcia datorita filmuletului realizat de catre cei doi turisti popositi in tara noastra. Nu putem decat sa fim mandri ca am putut organiza un astfel de festival care a devenit atat de indragit in Turcia si sa le multumim celor doi tineri turisti pentru ca s-au distrat alaturi de noi in acele zile si ca au impartasit momentele frumoase pe care le-au petrecut aici.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=cE8kvNxTj2A]

Daca si voi suntei mandri ca sunteti romani si v-a placut filmuletul realizat de catre cei doi tineri turci, atunci va rog sa il impartasiti cu prietenii vostri de pe Facebook!