22.4 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Un pui de caprioara abandonat a fost adoptat de catre un iubitor de animale neobisnuit !

Must Read

Un pui de caprioara a avut norocul de a intalni un on cu un suflet mare, care l-a ajutat sa se insanatoseasca si apoi sa se alature familiei sale. Acest videoclip de mai jos a ajuns viral pe internet datorita povestii pe care o prezinta, o poveste despre dragoaste si apreciere pentru animale si natura. Acest om a facut un gest demn de respect si a ajutat un pui de caprioara neajutorat, care ar fi murit daca era abandonat in salbaticie. Darius, protagonistul videoclipuli, este un mare iubitor de animale de aceea pe vasta sa proprietate puteti gasi animale domestice si salbatice care convietuiesc pasnic. Acestea au crescut impreuna si au invatat sa se iubeasca precum fratii.

Poveste incepe intr-o dimineata de primavara cand in gradina lui Darius o caprioara a nascut doi pui, acestia pareau sanatosi insa cand au inceput sa mearga se putea observa ca unul dintre pui avea o problema la picior, fapt care il facea sa schiopateze si sa nu poata tine pasul cu mama si cu fratele sau. Caprioara a mers mai departe cu puiul sanatos iar caprioara mica a ramas in urma. Gestul lui Darius, unul plin de compasiune, a ajutat ca aceasta caprioara sa traiasca si sa poata ajunge sanatoasa inapoi cu familia sa. Acesta a lua puiul, i-a facut proteza pentru picior si l-a hranit pentru a-l ajuta sa se insanatoseasca si sa creasca. Avea nevoie de multa grija si afectiune fiind abandonat de mama sa. Nu doar Darius a ajutat la indeplinirea acestei sarcini, atunci cand puiul avea nevoie de o mama, acesta a reusit sa isi gaseasca un tata adoptiv in unul dintre cateii din curte.

Acestia au creat o anumita legatura aproape instantaneu si din acel moment catelul a avut grija de micul pui de caprioara pana cand Darius a decis ca acesta este suficient de sanatos si mare pentru a fi reunit cu familia sa. Apoi au urmat cateva zile cand Darius si caprioara mica au mers pe camp pentru a-si regasi familia. La o saptamana de asteptare si incercari mama l-a gasit si recunoscut. Momentul despartirii a fost unul trist si nu a fost filmat insa Darius se bucura ca a putut ajuta acest pui de caprioara sa traiasca, sa se faca bine si sa isi regaseasca familia. Dupa cateva luni, Darius i-a surprins pe toti trei pe campie si s-a bucurat sa vada pe ambii pui cat de mari au crescut.