16.3 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

5 Cadouri pentru mesterii pasionati

Must Read

Stii cum se spune, iti dai seama cat de mult se respecta un mester, privindu-i trusa cu scule. Dacă ești în căutarea unui cadou pentru un mester pasionat iti prezentam cateva produse in trend.

  1. Spaclul FULL Otel-Inoxidabil: este potrivit pentru lucrarile la interior cat si la exterior, atat pentru gleturile de finisaj cat si pentru cele de incarcare. In general aceste spacluri sunt construite din cele mai bune materiale, oteluri inoxidabile – inoxuri feritice – materiale dedicate constructiilor. Aceste materiale sunt magnetice deoarece contin diverse aliaje pentru a obtine o lama elastica, suficient de flexibila. Un astfel de spaclu are o grosime progresiva a lemelei si un maner echilibrat, balansat pentru o manipulare eficienta. Faptul ca este monolit, permite o curatare cu usurinta si elimina riscul de a se desprinde.

  1. Gletierele profesionale pentru gleturi de finisaj: Produsele cele mai in trend sunt de 2 feluri. Prima categorie este de constructie clasica si are o lamela cu o grosime de 0.03mm foarte elastica din otel inoxidabil. Cea de a doua categorie este gletiera cu lamela de interschimbabila Dimensiunile pronesc de la 250mm pana la 1000mm. La aceste gletiere cu o lamela de 0.03mm se poate monta un adaptor ce ulterior permite fixarea unui prelungitor telescopic. Dimensiunile mari pot oferi o viteza de lucru ridicata si o calitate premium a lucrarii.

  1. Dispozitivul de contur si mulaje: Acest dispozitiv este potrivit atat pentru faiantari, instalatori sau parchetari. Permite obtinerea de mulaje cu o acuratete ridicata, ideala pentru a decupa placile de gresie, parchet sau alte materiale. In general aceste dispozitive au o lungime de 250mm si 2 fete pentru masurat, unghi obtuz sau ascutit.

  1. Ruleta profesionala: Cea mai uzuala dimensiune folosita de mesteri este de 5 metri. In general o ruleta de calitate are o constructie robusta, un magnet puternic, un print pe ambele fete, cu cifre mari usor de citit si de la distanta. Exista rulete cu textul fosforescent.

  1. Discul pentru tăiere universală: Versatil și indispensabil, acest disc pentru tăiere universală este ideal pentru diverse proiecte, fie că este vorba despre lucrări în curte sau pe șantier. Poate tăia o gamă largă de materiale, de la lemn și plastic până la metal și piatră, ceramică, cărămidă sau asfalt, oferind flexibilitate și eficiență în timpul lucrului. Se folosește pe polizor unghiular – flex

Surprinde-ti mesterul cu un cadou modern si potrivit nevoilor lui!

Le poți găsi pe toate pe: https://www.tehnicexpert.ro/