12.8 C
Iași
joi, aprilie 25, 2024

Părea o nuntă obișnuită, dar totul s-a schimbat când soția îi cantă o serenadă soțului. VIDEO !

Must Read

Sotia isi incanta sotul cu o serenada surpriza in noaptea nuntii, mirele este placut impresionat si aproape ca nu stie cum sa reactioneze. Videoclipul de mai jos surpinde un moment frumos si intim din viata a doi tineri proaspat casatoriti care isi arata iubirea unul fata de celalat. Aceasta filmatre are loc in noaptea nuntii lor cand sotia decide sa isi surprinda sotul si sa ii canta o serenada atunci cand acesta nu se asteapta. Se poate observa pe chipul sau cat de surprins este si cate emotii are.

Ziua nuntii este cu adevarat speciala pentru noi toti, totul este pregatit si planificat cu un an inainte si orice detaliu conteaza. Cu cat ne apropiem mai mult de acea data cu atat devenim mai emotionati si chiar daca suntem cu acea persoana de ani buni si nu mai exista secrete intre noi. Nunta trebuie sa fie perfecta iar cuplul de mai jos pare sa aiba parte de o nunta de vis unde participa rudele si pritenii. Cheia pentru o nunta de succes este intelegerea intre cei doi miri. Mireasa din videoclip a pregatit o surpriza de-a dreptul unica pentru viitorul ei sot, si anume o serenada prin care isi arata iubirea dar si partea sensibila si dragalasa pe care si-a descoperit-o impreuna cu el.

Aceasa l-a luat pe mire si l-a asezat pe un scaun in mijlocul ringului de dans apoi a luat un microfon si a inceput sa ii cante o mica serenada. Daca va uitati la fata lui, mirele este absolut suprins. Acesta zambeste si o priveste cu dragoste si admiratie cand aceasta canta cu o voce melodioasa piesa The way I am de la Ingrid Michaelson, o piesa foarte draguta care prezinta momentele de tandrete dintr-un cuplu.

Aceasta serenada interpretata de mireasa ajunge sa angreneze tot publicul la dans si sa cante impreuna refrenul piesei. Este emotionant si foarte dragut cum nuntasii participa la acest moment emotionant iar socrii canta si ei la bongo si ganza. Acest moment unic din cadrul nuntii a adus pe toti cei prezenti impreuna.