22.4 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Acest baiat a gresit si a intrat cu trotineta in masina si a zgariat-o. Gestul facut de acesta l-a facut si pe proprietar sa planga

Must Read

Relatarea despre acest baiat care a gresit a devenit virala pe reteaua de socializare Facebook.

Acest baiat a intrat accidental cu trotineta intr-o masina si a lasat zgarieturi. Multi internauti care au aflat despre acest incident sunt sceptici in legatura cu autenticitatea sa. Cu toate acestea, persoana care a postat informatia online afirma ca intamplarea este reala. A fost martor la eveniment si acum incearca sa gaseasca baiatul si parintii sai, care l-au educat in acest mod.

Vasile Popan, din judetul Maramures, stabilit in Cluj-Napoca, a impartasit pe Facebook o imagine si o poveste. In centrul acesteia se afla un copil si un gest cu adevarat impresionant.

Vasile Popan relateaza ca verisorul sau l-a gasit langa masina pe un tanar asezat pe jos.

PAREA CAZUT PE ASFALT, IMPREUNA CU TROTINETA SA. DAR ADEVARUL ERA ALTUL!

Baiatul a intrat accidental in stopul masinii si l-a spart. Asa ca a decis sa astepte langa masina pana cand va aparea proprietarul. In mana tinea suma de 120 de lei si cateva monede. Dorea sa ii ofere soferului si sa isi ceara scuze pentru ca a lovit masina si a cauzat pagube.

„Astepta cuminte, iar in manuta lui erau 120 lei si mai avea cateva monede a cate 10 bani si 50 bani. Voia sa isi dea toti banii, nu sa fuga, la fel ca adultii care lovesc o masina si mai au permis de conducere! Vreau sa va spun ca acel stop era spart deja si necesita schimbat de catre mine, dar acest copil, nu a plecat fara ca sa isi plateasca greseala facuta.

Verisorul meu l-a ridicat de jos si i-a multumit cu lacrimi in ochi pentru lectia acordata de un copil unui adult si, bineinteles banutii au ramas la copilas. Sunt convins ca acesti banuti au fost economisiti pentru a putea cumpara ceva din ei pentru ca este un copil!”, a scris Vasile Popan.

Vasile a povestit ca tanarul nu vorbeste romana bine deoarece este de etnie maghiara.

„Dar caracterul bine slefuit de parintii lui si educatia extraordinara dobandita pe parcursul anilor, azi a iesit la iveala”, a spus Vasile Popan. Oamenii au comentat ca imaginea este o poveste falsa menita sa atraga like-uri.

Nasa copilului a postat un comentariu.

„Azi (n.r.) s-au intamplat cele scrise de d-l Popan, poza nu este facatura. Si da: asa este el din fire”, a scris Varga Kriszta.

Contactat telefonic de „Adevarul”, Vasile Popan a marturisit ca povestea este una reala. Asa ca a decis sa posteze intamplarea impresionat pana la lacrimi de gestul facit de baietel.