25.5 C
Iași
luni, iulie 22, 2024

Sal. Sunt amantul lu nevastă-ta.Si ce vrei?? Ați plecat în concediu și m-ați uitat închis

Must Read

Sal. Sunt amantul lu nevastă-ta.

-Și ce vrei?

Ați plecat în concediu și m-ați uitat închis în șifonier. O tot sun dar nu răspunde. Nu puteți veni măcar cu câteva zile mai devreme?

-Sună la 112 că are un amant și acolo. Te  ajută el!

Azi, în parc, un pensionar îi spunea altui pensionar:-Noi, pensionarii, am fost foarte buni să muncim și să plătim taxe și impozite pentru societate. Când e să fim recompensați de societate, ni se spune cu tupeu că “ah, nu sunt bani…”

Erau pensionari din aceia ieșiți la 60+. Asta era problema lor, de fapt. Că dacă ieșeau la pensie la 45, erau bani.

Soacra mea are 89 de ani și merge Ia gym de trei ori pe săptămână, pentru a rămâne flexibilă și cu tonus bun. La 70 de ani a deschis o nouă firmă și la 75 s-a recăsătorit, după ce a fost văduvă 10 ani.

Face parte dintr-un club de arte care organizează concerte și expoziții, merge frecvent la teatru, la cinema și evenimente artistice.

Folosește un iPhone pe care își comandă Uber și cu care face poze. Întotdeauna vrea să știe ce este nou în știință, ce este “current” Ia moda – în design, în muzică, cinema, fashion.

Și nu vorbește de rău pe nimeni. Probabil v-ați prins deja că este americancă. La noi, nici cei ce se pensionează la 45 nu au astfel se activități.