31.6 C
Iași
vineri, iulie 19, 2024

Femeia de serviciu merge la politie sa faca reclamatie: cica ar fi fost vio…Politistii o intreaba: Povestiti-ne ce s-a intamplat: Sa vedeti ca

Must Read

Un tip beat mergea in patru labe pe trotuar. La un moment dat ii aluneca o mina si se loveste cu capul de caldarim. Continua sa mearga in patru labe si din nou ii aluneca o mina si se loveste la cap.

Dupa inca doi metri de mers in patru labe da cu ochii de o pereche de picioare atragatoare. Ridica ochii si vede o fata care se uita scarbita la el.

-Ce faci, domnisoara? o intreaba betivul.
-Fac trotuarul, raspunde fata jignita.
-Pai, fa-l si tu mai moale, ca ma doare capul.

Undeva în România, ninsoare abundentă, zăpadă multă pe carosabil, trafic îngreunat. Un camion e urmat la mică distanţă de un BMW.

BMW-ul se chinuia să depăşească acel camion, la un moment dat maşina intră în depăşire și când ajunge în dreptul cabinei șoferul camionului coboară geamul și o blondă superbă, îi strigă șoferului din camion:

Hei! Sunt Mirela și sunt blondă! Vezi că-ți cade marfa din camion în spate!

Șoferul nimic, se uită la ea, întoarce capul și rulează cu aceeași viteză. Se repetă faza de câteva ori, iar la un moment dat, camionul trage pe dreapta la o parcare.

Vizibil iritată că bunele ei intenții au rămas în zadar, Mirela blonda merge direct la tip:

– Auzi, sunt Mirela și sunt blondă și de o oră tot îți spun că pierzi marfă din camion. Ești surd sau faci pe șmecherul?

– Sunt Vasile, sunt brunet, nu sunt surd, nu sunt șmecher, sunt de la Drumuri și împrăstii sare pe drum…😅