31.6 C
Iași
vineri, iulie 19, 2024

Soacra in vizita:Foarte frumoasa casa gradina doar ca pomi astia plantati sunt foarte mici. Data viitoare…

Must Read

Un măcelar vede intrând în magazinul său un caine.

Amuzat, ia banii, pune antricoatele într-o pungă în gura câinelui, şi închide repede magazinul.

Îl urmăreşte pe câine şi vede cum opreşte la culoarea verde a semaforului, se asigură în ambele sensuri şi traversează în staţia de autobuz.

Cainele verifică lista cu orarul şi se aşează pe bancă. Cînd autobuzul apare, se uită să verifice numărul autobuzului, apoi se urcă. Măcelarul îl urmează perplex.

După un timp, câinele se aşează în faţă, se pune pe labele din spate şi apasă butonul “stop”, iar măcelarul îl urmează afară.
Câinele aleargă pînă în faţa unei case şi lasă punga la intrare. Se întoarce pe alee, mai face o cursă, şi latră către uşă. Şi latră, şi latră. Nici un răspuns.

Atunci sare pe perete, aleargă în jurul grădinii, se bate cu capul de geam, sare, şi aşteaptă din nou la uşă. Un tip masiv iese înjurînd şi bombanind câinele. Măcelarul începe să strige la tip:Ce dr..cului faci? Câinele ăsta e un geniu! Stăpânul îi răspunde:
– Geniu, pe dr..cul! Este a doua oară săptămâna asta cînd îşi uită cheia.

Un vânător pleacă într-un safari cu soacra şi cu soţia.

Într-o seară soacra se rătăceşte prin junglă, astfel că vânătorul şi soţia pleacă să o caute. După ore de căutări, o găsesc într-un tufiş, împietrită de groază în faţa unui leu care răgea din toţi rărunchii. Văzând asta soţia zice vânătorului:

– Hei, ce facem acum?!

– Nimic, draga mea, răspunde vânătorul. Leul ăsta s-a băgat singur în treaba asta murdară, aşa că lasă-l să se descurce singur!😆