16.3 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

”E cadoul meu de la Dumnezeu”

Must Read

Anamaria Prodan (51 de ani) se iubește de ceva vreme cu mult mai tânărul Ronald Gavril (37 de ani). În ciuda diferenței de vârstă de 14 ani, cei doi se iubesc enorm iar acest lucru nu pare să fie un impediment pentru dragostea lor.

Anamaria Prodan a vorbit, recent, despre relația lor în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”.

„Dacă mă întrebi pe mine, nu (n.r. dacă a fost un impediment), la el nu știu. Eu mă simt ca la 30 sau chiar mai tânără, trăiesc normal, mă bucur când trec anii, pentru că devin mai matură și văd viața mai frumos. Diferențele astea sunt din ce în ce mai multe și mai des întâlnite. Probabil că și bărbații tineri s-au săturat de fetele tinere, care nu știu să facă nimic, nu-i îndreaptă spre nicăieri”, a declarat vedeta.

Anamaria Prodan este adesea întrebată despre o posibilă nouă căsătorie cu Ronald Gavril. „Noi avem un reality show, tu vrei ca lumea să se uite doar la tine și nu la noi? Am vorbit eu, eu mereu vorbesc despre căsnicie, despre ce mi-aș dori, dar niciodată nu i-am spus ‘Cere-mă de nevastă’. Tu știi că eu mi-am cerut toți bărbații în căsătorie și asta nu o s-o mai fac.

În schimb, vorbim de fiecare dată, pentru că Ronald e un om atât de discret, încât și nebunia asta a vieții mele m-a făcut să fac tot ce e în putința mea să închid toate războaiele pe care le am, pentru că el nu merită asta și nu merit nici eu, nici copiii mei”, a adăugat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: ”Ronald, la vârsta lui, este peste mulți bărbați ”

Impresara a ținut să sublinieze maturitatea sportivului, trăsătură pe care o consideră un adevărat cadou de la Dumnezeu, mai ales după tot ce a trăit până acum.

„Și eu am crezut că pentru o fată este mult mai ok să ai un bărbat mai matur, de la care ai ce să înveți. Nu știu dacă merge și invers, el ar trebui să răspundă.

Cred că atunci când e maturitate între ambele părți, vârsta este doar un număr, iar Ronald, la vârsta lui, este peste mulți bărbați pe care eu i-am cunoscut în viața mea de 60-70 de ani.

Atâta maturitate și puritate într-un om nu știu dacă mai găsești și cred că ăsta e cadoul meu de la Dumnezeu pentru câte s-au întâmplat și pentru câte am trăit”, a mai spus Anamaria Prodan.