32.4 C
Iași
vineri, iulie 19, 2024

gama revoluționară pentru o viață activă și echilibrată

Must Read

Gama Innovasil se bazează pe formule inovatoare îmbunătățirea mobilității, dar și pentru îngrijirea pielii.. Produsele Innovasil includ comprimate, plasturi, precum și geluri pentru combaterea rigidității musculare.

De ce sunt speciale produsele din gama Innovasil?
Innovasil aduce în atenția noastră un compus mineral ce prezintă numeroase beneficii pentru organism: siliciul, dar nu orice formă a acestuia, ci una bioactivă. Fie că alegi tabletele, fie produsele sub formă de gel sau plasturii, gama Innovasil îți pune la dispoziție soluții flexibile și eficiente pentru a-ți furniza doza zilnică de energie și vitalitate!

Pentru menținerea sănătății sistemului osos, a pielii și a ligamentelor 

În spatele fiecărei tablete de Innovasil se află o compoziție extraordinară, brevetată și revoluționară. Această formulă inovatoare reprezintă o combinație perfectă între Siliciul Bioactivat și vitamina C, completată de o doză optimă de calciu.

De ce sunt tabletele Innovasil atât de speciale? Ei bine, acest produs conține cea mai bună formă de Siliciu Bioactivat, care se absoarbe mult mai rapid, comparativ cu alte tipuri. Patentate și testate în mod riguros, comprimatele din gama Innovasil garantează o eficiență remarcabilă, oferindu-ți o sursă optimă de Siliciu Bioactivat, într-o singură tabletă! 

Vitamina C îți aduce beneficii semnificative. Aceasta contribuie la formarea normală a colagenului, esențial pentru funcționarea optimă a sistemului osos, ligamentelor și pielii. Și nu uita de calciu, care este unul dintre pilonii fundamentali pentru menținerea sănătății. 

Pentru cei care vor să își optimizeze performanța fizică și să atingă noi culmi în activitățile lor sportive sau antrenamente, dar și pentru utilizare cotidiană, Innovasil oferă formule care sprijină sănătatea musculaturii. 

Pentru o piele frumoasă

Aceste produse sunt dezvoltate folosind ingrediente naturale atent selectate, menite să susțină recuperarea și reconstrucția musculară, să reducă oboseala și să optimizeze rezistența fizică.  Innovasil Gel cu efect intens are o textură lejeră, ce pătrunde adânc în piele, acționând la nivel celular pentru a ajuta la refacerea și revitalizarea țesuturilor. Formula sa unică, bogată în nutrienți, contribuie la stimularea producției de colagen și elastină, esențiale pentru menținerea elasticității și fermității pielii.

Gelul are în compoziție Siliciul Bioactivat, care, pe lângă susținerea sănătății pielii, contribuie la menținerea densității osoase și la prevenirea osteoporozei, ajutându-te să te bucuri de un stil de viață activ. 

Pentru o mobilitatea articulară și diminuarea durerii

Un alt produs ce conține același mineral, în formă bioactivă este Jocasil gel protector cu efect intens, ce se poate aplica pentru masaj, având un efect benefic pentru articulații, sprijinind mobilitatea. 

Tot în gama Innovasil vei găsi și Plasturi Innovasil cu Siliciu Bioactivat și uleiuri esențiale, cu absorbție rapidă, care exercită un dublu efect, rapid: ameliorează durerea și cresc nivelul de mobilitate. 

Pentru revitalizarea musculară

Temusil Plus Gel este un aliat puternic în îngrijirea personală, special formulat pentru a calma și revigora tendoanele, mușchii obosiți și tensionați. Cu o combinație unică de ingrediente active și tehnologie avansată, acest gel oferă o senzație de răcorire prelungită, ajutându-te să te simți revitalizat și gata pentru orice provocare.

Formula sa inovatoare conține, alături de Siliciu Bioactivat, ingredientul principal al gamei, componente naturale precum mentolul și eucaliptul, recunoscute pentru proprietățile lor de răcorire și calmare. Împreună, aceste ingrediente acționează rapid pentru a reduce disconfortul și inflamația, oferind o senzație imediată de calmare. 

De ce este important siliciul pentru organism?

Acest mineral se găsește în cantități limitate în organism, mai ales în piele, unghii și păr. Pe măsură ce consumăm tot mai multe alimente procesate, organismul nostru are tot mai puțin acces la aceste surse naturale de siliciu. Prin urmare, aportul de Siliciu Bioactivat devine esențial pentru a compensa această lipsă și pentru a menține un nivel optim de sănătate și vitalitate.

Simte beneficiile produselor din gama Innovasil și convinge-te de puterea Siliciului Bioactivat, care se completează sinergic cu celelalte ingrediente!