32.4 C
Iași
vineri, iulie 19, 2024

Revedere emoționantă între Irina Columbeanu și tatăl ei, Irinel. Fata s-a ținut de cuvânt, a venit în România, dar fără mamă. Ce program au cei doi

Must Read

Irinel Columbeanu e în culmea fericirii! Rugile lui au fost ascultate, iar fiica lui, Irinuca, s-a ținut de cuvânt și a venit în țară să-și vadă tatăl, după șase ani petrecuți la mama ei, în America.

Cei doi s-au întâlnit vineri noapte, la aeroport, unde s-a lăsat cu lacrimi de fericire. Tatăl și fiica s-au îmbrățișat în mod repetat, așa cum nu au mai făcut-o de ani, cu lacrimi în ochi.

Irinuca și-a făcut apariția într-un hanorac negru și jeanși în aceeași culoare, un zâmbet toată, iar tatăl ei a întâmpinat-o cu lacrimi de fericire și un superb buchet de flori.

Imediat după aterizare, Irinel, în vârstă de 67 de ani, îmbrăcat într-un tricou roz, geacă subțire și șapcă neagră, și-a dus fiica direct la Cluj, unde cei doi petrec momente frumoase în compania nașului, Matei Miko.

Din imaginile publicate de Wowbiz, care pot fi văzute AICI, se poate vedea că Irina s-a transformat într-o tânără frumoasă, care îi seamănă leit tatălui ei. Asemănarea dintre cei doi este izbitoare.

Ce program i-a pregătit Iri Irinucăi în România

Matei Miko, nașul lui Irinel Columbeanu și al Monicăi Gabor, a fost cel care a pus la punct tot planul de aducere în țară a Irinei și tot el le-a făcut programul în România celor doi, Irina urmând să stea în țară aproximativ o săptămână.

Matei Miko este unul dintre oamenii care i-au rămas alături lui Columbeanu și după ce acesta și-a pierdut toată averea, ajungând falit. Afaceristul i-a luat pe cei doi, tată și fiică, și i-a dus direct la Cluj, pentru câteva zile. Fotografii tată fiică (cu Irina îmbrăcată complet în alb, într-o cămașă ușoară și fustă scurtă) au apărut deja.

După Cluj, tatăl și fiica au în plan să meargă pe Valea Prahovei, urmând ca zilele următoare să revină în Capitală.

„O să mergem prin țară și o să vedem acolo cum vom reuși să ne descurcăm! O să stăm și în București, unde nașul meu Matei Miko are un apartament”, a dezvăluit fostul milionar, într-un interviu pentru WOWbiz.ro.

Câtă vreme Irinuca va sta în București, va veni cu tatăl ei și la azilul din Ggermănești unde Irinel trăiește în prezent.

„Nu, nu a fost încă la noi la azil, dar îl așteptăm să vina cu Irina în câteva zile cred. Mi-a promis că vine”, a declarat Ion Cassian, pentru Click!.

Iri nu și-a mai văzut fiica acasă de șase ani!
Înainte ca Irinuca să vină în țară, Iri mărturisea că este foarte emoționat și abia aștepta să-și țină fiica în brațe.

„Sunt un pic emoționat, dar încerc să trec peste acest moment. Sunt foarte bucuros și îi mulțumesc domnului Cassian, dar și nașului meu, Matei Miko, pentru faptul că ne-au oferit amândurora această posibilitate, de a fi din nou împreună”, spunea el.

Dacă mulți l-au uitat pe Irinel când acesta a ajuns la anaghie, fiica lui a fost printre puținii care l-au sprijinit, aceasta trimițându-i bani chiar din economiile proprii. Fata pictează, lucrează într-un restaurant și visează să ajungă neurochirurg.

”Irina e independentă. Așa și-a dorit ea. Și-a luat singură mașină, are economii și pentru când va ajunge la colegiu, mă ajută financiar. Va lucra în continuare la restaurantul acela italienesc, până va ajunge la facultate. N-are de ce să-mi fie teamă că lucrează acolo, în America e ceva sigur, nu-i ca în românia. Sunt extrem de mândru de ea!”, declara zilele trecute Irinel Columbeanu.