32.4 C
Iași
vineri, iulie 19, 2024

Irina Columbeanu, o bijuterie de fată: „Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine”. Discursul admirabil al tinerei și lacrimile lui Irinel

Must Read

Irina Columbeanu a câștigat respectul și admirația tuturor, în doar câteva minute. A fost suficient să-i vedem reacția inocentă și spontană din aeroport, atunci când și-a văzut tatăl, și să-i ascultăm primele declarații. Cu respect, blândețe, recunoștință, Irinuca este bijuteria pe care Irinel a șlefuit-o și pe care abia apoi i-a predat-o Monicăi. E adevărat, și Monica a știut să-i păstreze strălucirea.

Irina Columbeanu a sosit în România după 6 ani, pe 14 iunie, așa cum a anunțat mama ei, Monica Gabor. A fost așteptată la aeroport de tatăl ei, Irinel Columbeanu, de nașul Matei Miko și de echipa emisiunii online „Fiță cu Adiță”, care vineri (21 iunie) va difuza în exclusivitate o ediție specială cu Irinel și Irina, la aceeași masă cu moderatorul Adi Voicu.

Despre reîntâlnirea dintre Irinel și fiica lui s-a vorbit deja și toată lumea a apreciat reacțiile celor doi, în aeroport, atât de naturale și de normale. Stângăcia lui Irinel atunci când i-a dat fiicei un superb buchet de flori a fost firească și a emoționat orice inimă de părinte. Bucuria Irinei poate fi înțeleasă de orice copil care își strânge tatăl în brațe după atâta amar de vreme, 6 ANI!

Irina Columbeanu, declarații emoționante despre tatăl ei

Pe Irinuca însă abia acum am descoperit-o mai bine, ascultându-i discursul matur, blând, înțelept, modest și recunoscător. Cine ar fi crezut că o adolescentă născută și crescută în lux, la Izvorani și în Malibu, își poate păsta atât de stabil capul pe umeri?

Și nu doar prin discurs a arătat Irina decență, ci și prin vestimentație, accesorii, atitudine, toate potrivite unei adolescente de 17 ani. Un mare BRAVO pentru Irinel, în grija căruia a rămas Irina, după divorțul acestuia de Monica, dar un BRAVO și pentru Moni, care alături de Mr. Pink, noul ei soț, a știut să gestioneze cea mai grea perioadă din viața unui copil, adolescența. Ascultați-o pe Irina cât de frumos vorbește despre tatăl ei!

„Mi-a fost tare dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă. Sunt foarte recunoscătoare și fericită că sunt din nou aici, după 6 ani. În acești 6 ani chiar m-am schimbat foarte mult, numai că a fost o schimbare foarte bună, pozitivă. Sunt recunoscătoare că am putut să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara.

Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a spus Irina Columbeanu.

„Cel mai frumos și fericit moment din această vară. O iubesc foarte mult pe Irina și îi urez bun venit în țara ei natală”, a reacționat Irinel.