31.6 C
Iași
vineri, iulie 19, 2024

”Am o surpriză foarte mare și nu îmi doresc decât să îmi fiți alături”

Must Read

Ionuț Cercel a făcut, recent, un anunț așteptat de mii de români! Fiul regretatului artist Petrică Cercel a dezvăluit pe rețelele de socializare că fiul său, de numai cinci ani, a lansat un cover după piesa Made in Romania, devenită deja virală în întreaga lume.

Hit-ul lui Ionuț Cercel a devenit viral după ce mai multe echipe de fotbal, inclusiv cele de la Campionatul European de fotbal l-au împrumutat pentru a sărbători triumful în meciuri.

Patrick, în vârstă de doar 5 ani, s-a lansat în muzică de numai câteva luni, iar de atunci acesta a devenit preferatul publicului.  Noua sa piesă, o versiune 2024 a hitului ”Made in Romania”, are deja mii de vizualizări pe Youtube, în numai câteva zile.

Ionuț Cercel, în vârstă de 28 de ani, a interpretat piesa ”Made in Romania” pe când era doar un copil. Piesa a fost lansată în 2011 și a adunat zeci de milioane de vizualizări pe internet.

Patrick Cercel s-a lansat deja în muzică la numai 5 ani

Ionuț Cercel este un tată mândru și împlinit. Artistul a anunțat cu bucurie, în urmă că ceva vreme, că fiul său, Patrick, în vârstă de doar 5 ani, s-a lansat în muzică.

„Am o surpriză foarte mare și nu îmi doresc decât să îmi fiți alături. Tatăl meu m-a introdus în această meserie, și Dumnezeu m-a ajutat să fiu un talent, să mă scuzați dacă zic prea mult.

Mi-ați fost alături de la 10 ani în tot ce am făcut eu în muzica aceasta și cu tot ceea ce a vrut Dumnezeu să fac. De această dată am un proiect muzical în care am pus cel mai mult suflet din viața mea, pentru că este vorba despre copilul meu, Patrick. La rugămintea lui, copilul meu are doar 5 ani, este micuț, dar și-a dorit să facă și el o melodie”, spunea atunci Ionuț Cercel.