31.6 C
Iași
vineri, iulie 19, 2024

Vecine cand te insori mai si tu?? Nu pot vecine mi-e gandul numai la nevasta-ta. Te-ai indragostit..

Must Read

Un englez sosit în România îl zăreşte pe badea Costică cosindu-şi iarba şi vrea să intre în vorbă cu el:- Bade couseşti? întreba englezul într-o română cam stricată. Badea Costică se uita la el şi îşi vede în continuare de treaba lui. Englezul mai face o încercare:

Bade couseşti? Badea Costică iar nu-l bagă în seamă. Disperat englezul întreabă iar: – Bade couseşti? Badea Costică se uită sictirit la englez şi-i răspunde: – You have an obsession, pal! (Ai o obsesie, amice!)

😅😇😆Este un banc tratati-l ca atare!

Pacientul la oftalmolog.- Buna ziua.- Buna ziua, ce problema aveti?- De cateva zile am observat pe ochiul drept o pata rosie, este foarte sensibil la lumina si vad foarte incetosat.- Medicul se uita la ochi, dupa care ii prescrie niste picaturi.

Dupa cateva zile pacientul revine, medicul il cheama inauntru si ii spune:- Vad ca pata a disparut, lumina va mai afecteaza?- Nu, ii raspunde pacientul, acum am orbit de tot!😅

Bulă şi cu Ştrula merg la examen. Strulă da primul examenul:– Care este cel mai bun scriitor român?– Mihai Eminescu.– Cand s-a unit Romania cu Transilvania?– 1918.– Există viaţă pe altă planetă?–

Nu se ştie, încă nu s-a descoperit!Ştrulă trece examenul şi îi spune lui Bulă, care era tufă de Veneţia, să dea aceleaşi răspunsuri.Examinatorii îl întreabă:

Cum te cheamă?– Mihai Eminescu.– Când te-ai născut?– În 1918.– Mă, tu ai ceva în cap?– Nu se ştie, încă nu s-a descoperit!😅😆😇

Este un banc tratati-l ca atare!

Bonus
La stomatolog:– Doctore cum sunt dintii mei?- Din punctul meu de vedere , excelenti.- Cum asa ?- Da, da. 10 sunt de scos si restul de plombat.