32.4 C
Iași
vineri, iulie 19, 2024

Tavi Clonda și-a sacrificat cariera pentru familia cu Gabriela Cristea: „Înainte voiam stadioane, să cânt la stadioane, să bucur oamenii. Acum un zâmbet de-al unui copil face cât două stadioane”

Must Read

Tavi Clonda a vorbit despre prioritățile sale, de când este tată și susține că nu regretă absolut deloc decizia de a pune cariera pe un plan secund pentru a putea avea grijă de fiicele sale și ale Gabrielei Cristea. Artistul recunoaște că uneori a fost jignit pentru că a ales să fie „la cratiță”, însă zâmbetul copiilor săi valorează mai mult decât orice recunoaștere ar fi primit el în muzică.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au încercat din greu să aducă pe lume un copil, cu ajutorul tratamentelor de fertilizare. Cu toate acestea, Victoria, prima lor fetiță, a venit pe lume pe cale naturală, după o perioadă extrem de stresantă pentru cei doi părinți. Astfel, bucuria de a fi tată a fost mai mare decât orice pe lume.

Invitat în cadrul emisiunii „În Oglindă’, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclusive, Tavi Clonda a vorbit despre „înțelegerea’ pe care a făcut-o cu soția sa, astfel încât să pună pe primul loc binele familiei.

„ Dacă le prezinți oamenilor viața de familie și mai puțin muzica pe care o faci și concertele, normal că oamenii zic că m-am pus la cratiță. La un moment dat m-au deranjat anumite jigniri. Omul e liber să își exprime părerea, dar nu să jignească, iar la un moment dat m-a deranjat și a trebuit să fac puțină ordine și curățenie. Să spun un pic niște lucruri.

Eu de 6 ani, Gabriela într-adevăr, fiind într-o ediție de seară, eu de 6 ani stau cu fetițele seară de seară eu și ea nu reușește să le vadă decât când le culcă. Au fost perioade în care s-a dus emisiunea ei mai târziu și nici nu le vedea, le culcam eu. Le lua doar dimineața și dimineața le ducea ea la școală și la grădi. Nu e ușor. Foarte complicat pentru ea și la fel de complicat pentru mine. De aceea eu mi-am lăsat cariera pe planul 3-4, dar nu îmi pare rău.

Înainte voiam stadioane, să cânt la stadioane, să bucur oamenii. Acum un zâmbet de-al unui copil face cât două stadioane. Mi s-au schimbat prioritățile. Asta nu înseamnă că nu vreau să cânt sau să fiu în fața celor care mă apreciază și mă iubesc, dar sunt alte priorități, alte etape. De exemplu, studioul l-am lăsat ultimul. Mai întâi fac toată casa și studioul meu este ultimul, pentru că așa am considerat eu. Înainte ne-am gândit care are posibilitatea mai rapidă de job, atunci când a fost pandemia. I-am spus să se ducă ea și rămân eu cu copiii, iar apoi vedem cum se schimbă lucrurile pe parcurs’, a declarat Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a făcut 5 proceduri pentru a rămâne însărcinată. Toate au eșuat!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au dorit enorm copii, așa că au urmat multe tratamente și proceduri pentru a deveni părinți. Toate au eșuat, însă, iar fiica lor, Victoria, a venit pe lume pe cale naturală.

„După toată oboseala asta și 5 tratamente, 5 proceduri nereușite, voia și ea o vacanță în ianuarie într-o țară caldă. Am luat bilete în Dubai. Să treacă peste toate, să ne relaxăm. În ianuarie era zăpadă în Otopeni. Am fost acolo și ne-a zis că nu putem să plecăm, pentru că avem pașaport provizoriu și în țările arabe merge doar cu pașaport normal. Nu se poate. Iar s-a supărat și plângea ca un copil căruia i-ai luat jucăria.