31.6 C
Iași
vineri, iulie 19, 2024

Vlăduța Lupău a născut! A adus pe lume al doilea copil: „Sunt cel mai bogat om de pe Pământ”, declară Adi Rus

Must Read

Artista Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, trăiesc din nou fericirea adusă de venirea pe lume a unui nou membru în familie. După ce în urmă cu aproape doi ani au devenit părinții unui băiețel pe nume Iair, acum familia lor s-a mărit cu încă un băiețel, pe care l-au numit Isaia.

Adi Rus, Mesaj de Recunoștință

Adi Rus a fost cel care a împărtășit vestea minunată, postând un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Plin de recunoștință și dragoste, el a exprimat cât de bogat se simte datorită familiei sale.

„Sunt cel mai BOGAT om de pe pământ! Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit. De azi dragostea mea nu se împarte, ci se înmulțește. Isaia, Iair și Vlăduța Lupău vă iubesc câte zile o să am”, a scris Adi Rus pe contul său de social media, arătându-și dragostea pentru soția și copiii săi.

Starea de Sănătate a Vlăduței Lupău

Deși Adi Rus nu a furnizat detalii despre starea de sănătate a Vlăduței după naștere, mesajul său optimist sugerează că totul a decurs bine. Fanii artistei sunt în așteptarea unor vești directe de la ea, pentru a se asigura că aceasta se recuperează în condiții bune.

Cum a Descoperit Vlăduța Lupău că Este Însărcinată pentru a Doua Oară
Vlăduța Lupău, cunoscută pentru zâmbetul său mereu prezent și pentru contribuția sa semnificativă la promovarea folclorului românesc, a povestit cum a descoperit că este însărcinată pentru a doua oară.

„Trebuia să merg la un control legat de o altă problemă de sănătate și să îmi facă ceva ce necesită sedare, iar pentru asta nu trebuia să fiu însărcinată, ori eu aveam deja două zile de întârziere. Ca să pot merge la acel control, a fost nevoie să fac testul… și așa a fost surpriza. (râde) Desigur, am amânat acel control pe toamnă”, a declarat artista cu umorul care o caracterizează.

O Familie Fericită și Un Viitor Promițător

Vlăduța Lupău și Adi Rus, căsătoriți din 2019, continuă să fie un exemplu de familie unită și fericită. Cu doi băieți minunați, Iair și Isaia, cei doi părinți privesc cu încredere și bucurie spre viitor, împărtășind fiecare moment important cu fanii și susținătorii lor.

Fanii și apropiații așteaptă cu nerăbdare mai multe detalii și fotografii cu noul membru al familiei, dar până atunci, mesajul de dragoste și recunoștință al lui Adi Rus rămâne un testament al fericirii și împlinirii pe care o trăiesc.