22.4 C
Iași
duminică, iunie 16, 2024

Viata cruda a unui caine aflat in lanturi a fost salvata intr-un mod incredibil !

Must Read

In urma cu 3 ani de zile, Jared a observat un caine care era legat in lanturi intr-o curte din Phoenix. Dupa un anumit timp, Jared a obervat ca acel caine inca se afla in lanturi si ca nu interactiona cu nimeni. La un moment dat a vrut sa se aproprie de el, insa maraitul acestuia l-a speriat.

Dar intr-o zi, Jared a decis sa faca ceva diferit. In filmuletul de mai jos il puteti vedea pe Jared asezat langa gard, asteptand sa vada reactia cainelui. El i-a spus cainelui ca totul va fi in regula. In doar cateva minunte, cainele a iesit de sub scari si parea ca il accepta pe barbatul din fata lui. Incepand de atunci, Jared a inceput sa il viziteze in fiecare zi, pana cand acesta nu a mai putut suporta.

Intr-o zi, in timp ce il mangaia prin gard, stapana cainelui vine afara. Intr-o confruntare uimitoare, Jared a insistat faptul ca acest caine are nevoie de ingrijiri medicale. Femeia incepe sa rada, insistand ca animalul este foarte agresiv si i-a spus lui Jared ca acest caine a fost legat de acum 10-15 ani. Putem spune ca acest caine si-a petrecut intreaga viata in neglijare si cruzime.

„I-am spus ca nu plec fara acest caine. Nu il puteam adopta, insa stiam ca nu pot pleca fara el. Dupa cateva minute stapana m-a lasat sa ma aproprii de el, insa ea mi-a spus ca o sa ma muste daca voi merge langa el. Eu am insistat ca totul o sa fie bine si intr-un final mi l-a dat.”

Puteti vedea in filmuletul de mai jos ce s-a intamplat in continuare, va pot spune ca este pur si simplu incredibil iar daca vreodata v-ati indoit sa adoptati sau sa salvati un animal aflat in dificultate, atunci trebuie sa vedeti filmuletul de mai jos.