29.3 C
Iași
miercuri, iulie 17, 2024

Lupul se îndreaptă către acesta subtil. Dar priviti ce se întâmplă când se întoarce. WOW!

Must Read

Este incredibil cum lupii pot vindeca veteranii de depresie! Tulburarea de stres post-traumatic (PTSD) este o boala de care multi veterani sufera dupa intoarcerea acasa de la lupta. Prin diferitele metode de a atenua simptomele, interactiunea cu un lup s-a dovedit a fi un real succes.

Am vazut pana acum caini uimitori care pot calma dresorii care sufera de rani emotionale coplesitoare. Caii sunt alte animale incredibile care au o capacitate similara de a aduce pace la veterani prin terapia ecvina. Dar, exista si un alt program surprinzator care ajuta veteranii sa treaca peste suferinta si anume: Razboinicii si Lupii. La Lockwood Animal Rescue Center din Frazier Park, CA, veteranii cu PTSD se pot vindeca cu ajutorul unor lupi. 

Matthew Simmons a declarat: „Chiar si cel mai ranit veteran se simte diferit. Ei au o putere extraordinara a vindeca veteranii aflati in suferinta.”

Vazand aceasta specie salbatica intectionand cu veteranii si cum produc rezultate pozitive, este de-a dreptul de necrezut. Pentru veteranul Jim Minick nimic nu parea sa il faca sa isi revina pana cand a intrat in acest program.

„Ei te invata cum sa fi calm si increzator”, a spus Minick. „Este ceva atat de profund atunci cand iti dai seama ca te accepta”.

La inceput, cu siguranta, puteti fi sceptici cu privire la rezultatele obtinute in urma acestei intectiuni cu lupii, insa dupa ce veti urmari imaginile de mai jos va veti convinge de puterea uimitoare pe care aceste animale salbatice o detin, oferind o stare de liniste si calm veteranilor care sufera de o depresie atat de profunda.

Va invit sa vizionati filmuletul de mai jos, iar daca si voi sunteti uimiti de acest program special prin care veteranii care sufera de tulburarea de stres post-traumatic odata cu  intoarcerea acasa de la lupta se vindeca cu ajutorul lupilor, atunci va rog sa il impartasiti cu prietenii vostri de pe Facebook !

Living with Wolves Saved My Life from jurnalista.net on Vimeo.