29.3 C
Iași
miercuri, iulie 17, 2024

O mamă și fiicele ei nu s-au tuns niciodată. Iată cum arată ele acum!

Must Read

Există foarte puține povești care sunt la fel de populare ca cea cu „Rapunzel” sau „Ileana Cosânzeana”. Cine poate să uite pletele acelea blonde și lungi, strălucitoare și aurii, ale frumoaselor personaje feminine? Ce-ar fi dacă ați afla că Rapunzel există în realitate, ba chiar și cu copii?

Tere Lynn Russell, o mamă de 43 de ani, cu 5 copii, dintre care 3 fete, are parte de o experiență asemănătoare cu cea a lui Rapunzel. Poate vă întrebați cât de lung este părul lor. Cel al mamei măsoară peste 1m și 87cm, iar al fiicelor puțin peste 75cm.

Întrebată cum se descurcă cu igiena părului, mama a răspuns că a devenit o rutină ca ea și fetele să își spele podoaba capilară o dată la 3 zile, în cadă, pentru ca părul să poată fi bine spălat, bineînțeles, cu o cantitate mare de șampon și balsam.

Medicii, însă, nu recomandă nimănui să le urmeze exemplul, pentru că părul, cântărind destul de mult, poate aplica presiune pe coloană și pe ceafă, ceea ce va cauza în timp, mai ales celor mici, probleme cu spatele, să nu mai vorbim de lipsa de vitamine din corp.

Oricum ar fi, mama și fetele se bucură de reputația pe care și-au câștigat-o în timp și sunt mândre de podoaba lor capilară.