29.3 C
Iași
miercuri, iulie 17, 2024

Scrisoare cutremurătoare adresată președintelui Iohannis: „De ce nu sunteți solidar cu țăranii amărâți?”

Must Read

Sportivul Daniel Ghiță a luat atitudine și a demarat o campanie fără precedent de mobilizare pentru ajutorarea unor „țărani amărâți” din localitatea Nadăs, județul Arad. Asta, după ce aflat faptul că o familie întreagă are de suferit din cauza unor retrocedări „cu acte false”, prin care o suprafață de peste 8.700 de hectare de pământ a fost întăbulată cu doar 12 lei!

Daniel Ghiță cu sătenii din Nădaș - EU SUNT NĂDAȘ
Daniel Ghiță cu sătenii din Nădaș – EU SUNT NĂDAȘ

Daniel Ghiță a fost acasă la țăranii cu pricina, și, după ce le-a aflat povestea a pornit campania „je suis Nadăs”, prin care dorește să atragă atenția tuturor cu privire la situația creată în satul respectiv.

Mai mult, președintele Iohannis este rugat să ia atitudine și să fie „solidar cu oamenii din țara noastră și cu acești țărani amărâți” care „au pierdut peste noapte tot ce au avut” din cauza „corupției la nivel înalt”.

„EU SUNT NADĂS!

„JE SUIS NADĂS! ”

Sunt în Nădaș și am rămas uimit de ceea ce văd, și aud aici! Corupție la nivel înalt.
S-a retrocedat cu acte false 8742 de hectare teren și pădure, unei doamne Colteu. Valoarea notată în cartea funciară a fost de 12 RON! 8742 hectare, întabulăți cu valoare de 12 RON!? Incredibil! Țăranii nu au voie să-și culeagă roadele, să intre pe propriile terenuri, pe care le au de zeci de ani! Riscă să fie evacuați din propriile case… Acești oameni luptă pentru dreptate! Haideți să luptam cu ei.

Domnule Presedinte Johannis, mergeți în Europa, sunteți solidar cu toate țările cu probleme EU, dar de ce nu sunteți solidar cu oamenii din țara noastră? Cu acești țărani amărâți, care peste noapte au pierdut tot ce au avut. Luptă singuri, și au ajuns sa-și vândă vacile, tot ce dețin, doar să-si facă dreptate! Familia Rad Nicolae m-a cazat la ei în casa. Am rămas umit de ospitalitatea acestor oameni. Au vândut tot, să poată să meargă în proces să facă dreptate…

Oamenii s-au îndatorat. Escrocii tergiversează procesele, pentru că știu că oamenii nu au bani de aceste procese inutile. Avocata Coroiu Vasilică, îi reprezintă gratis. Dar au nevoie și de ajutorul nostru. Orice ajutor financiar este bine venit.

Haideți să fim noi solidari, să ajutăm acești oameni.
De ce suntem solidari ”je suis Paris” și nu suntem solidari față de țăranii noștri?

Încep campania: Je suis Nădaș! Poate așa vine și Președintele nostru la ei? Nu este covor roșu, e drum forestier, dar vă așteaptă oameni buni cu suflet, care sunt disperați, de nedreptatea și corupția din țara noastră.

Va rog, dați SHARE, donați, fiecare cât poate, să achităm datoriile făcute de acești oameni, doar să-și facă singuri dreptate…
Puteți contacta direct familia Rad 0257/7372493, 0720/768801, 0745/598483.

Noi suntem speranța lor. Dacă vrei să faci ceva, fă ceva!

Ignoranța si corupția ucide!”, este scrisoarea pe care sportivul Daniel Ghiță a transmis-o prin intermediul paginii sale de Facebook.