30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Legatura dintre Grupul Bilderberg si Noua Ordine Mondiala

Must Read

Grupul Bilderberg, conferinta Bilderberg, intrunirile Bilderberg sau clubul Bilderberg reprezinta o conferinta privata anuala, avand ca si participanti aproximativ 120-150 de lideri politici din domeniul industriei, finantelor sau a academiei media. Doua treimi din participanti provin din Europa iar restul din America de Nord. O treime este formata in intregime din ramura politica a guvernelor si restul din alte domenii.

Originea grupului Bilderberg;

Prima conferinta s-a desfasurat in hotelul Bilderberg din Oosterbeek, Olanda, din 29 pana in 31 mai 1954. Acest proiect a fost initiat de cativa oameni intre care s-a aflat si politicianul polonez exilat Józef Retinger, datorita preocuparii sale in cresterea fenomenului anti-American din vestul Europei, care a propus o conferinta internationala prin care liderii tarilor europene si cei ai Statelor Unite sa se uneasca pentru a schimba informatii despre cultura Europei de Vest si cea americana in scopul de a usura si amplifica dezbaterea problemelor politice, economice si de aparare.

suvretta-hotel

Retinger l-a abordat pe printul Bernhard al Olandei care a fost de acord cu promovarea acestei idei, avandu-i de partea sa pe fostul premier belgian Paul Van Zeeland si pe olandezul Paul Rijkens, un personaj important al acelei perioade. Bernhard i-a contactat pe Walter Bedell Smith, apoi pe capetenia CIA-ului. Lista cu invitati a fost gandita astfel incat la conferinta sa ia parte cate doi reprezentanti din fiecare tara, unul cu puncte de vedere conservatoare si unul cu alte puncte de vedere de tip liberal. Asadar, la aceasta prima conferinta au luat parte cincizeci de delegati din unsprezece tari europene si unsprezece americani.

Datorita succesului acestei intruniri, organizatorii au intocmit conferinte anuale. A fost stabilit un comitet permanent de directori in cadrul caruia Retinger a primit functia de secretar. Pe langa faptul ca a organizat conferinta, acest comitet al directorilor a intocmit si a intretinut un registru cu nume si date de contact in scopul de a creea o retea de informatii a unor persoane care sa se poata contacta intre ele in mod privat. In urmatorii trei ani, conferintele au luat loc in Franta, Germania si Danemarca. In anul 1957 a luat loc prima conferinta din America in statul Georgia, avand un buget de 30.000 de dolari venit din Fundatia Ford. Aceasi fundatie a sustinut financiar aceasta miscare si in anii 1959 si 1963.
Grupul Bilderberg – Cea mai inalta forma de conducere sau Grupul Bilderberg si Noua Ordine Mondiala;

Majoritatea analistilor politici sustin cu inversunare faptul ca aceasta organizatie are ca si scop dominarea lumii si controlul deplin asupra vietii oamenilor. Cum orice specie de pe planeta are un pradator, putem spune ca ei sunt pradatorii nostri, ai oamenilor.

Expertii in domeniu spun ca Grupul Bilderberg reprezinta cea mai inalta forma de conducere si manipulare in masa la nivel global. In aceasta organizatie exclusivista nu are acces oricine, indiferent de influenta sau situatie financiara. Misteriosul comitet de directori emite in fiecare an o lista cu invitati in care se vor gasi maxim 130 de nume. Intotdeauna numele acestor invitati vor fi pastrate in secret. De-a lungul timpului, din cantitatea mica de informatii care a scapat presei mondiale, aflam ca pe aceasta lista se afla nume de baroni ai trusturilor de presa, bancheri internationali, ministrii guvernamentali veniti din zone diferite, premieri, lideri politici si chiar persoane de vita regala.

Lasand deoparte informatiile oficiale care intotdeauna au avut scopul de a musamaliza adevaratele evenimente si cercetand putin in istoria neoficiala, aflam ca orice plan al Grupului Bilderberg care a fost propus, examinat si intr-un final adoptat in cadrul intrunirilor anuale, in maxim doi ani de zile a fost pus in practica. Cu toate ca fondatorii oficiali au fost printul Bernhard si polonezul Józef Retinger, adevaratii lideri si finantatori ai acestei grupari au fost multi-miliardarul David Rockfeller si desigur, familia Rotschild, despre care se spunde ca detine jumatate din lichiditatile lumii. In ultimii ani, printre invitatii grupului s-au regasit numerosi conducatori ai unor trusturi si companii multinationale din care amintim de Daimler, Nokia, Royal Dutch Shell, Xerox si IBM.

Cei ce formeaza Grupului Bilderberg au in comun o serie de “calitati” cum ar fi: studiile facute la aceleasi universitati pentru a-si forma aceleasi viziuni in ceea ce priveste mediul inconjurator, majoritatea sunt membrii “Skull & Bones” (o organizatie de tip ermetico-conspirativ), intre ei se regasesc liderii celor mai prospere si dezvoltate afaceri pe plan global, au o influenta mare in toate domeniile datorita functiilor de conducere detinute in cadrul celor mai puternice guverne ale lumii si evident, fac parte din cele mai instarite familii care au trait vreodata.

Cu toate ca acestui grup i-a fost asociat mereu un grad ridicat de misticism, trebuie sa tinem cont de faptul ca scopul lui este de a detine puterea pe plan global prin diferite metode bine puse la punct. Gradul de mister va fi redus semnificativ atunci cand vom realiza ca lipsa noastra de informare nu are nimic misterios la baza. Grupul Bilderberg nu ne va permite niciodata accesul deplin in ceea ce priveste activitatea si desfasurarea lui.