17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

ADEVĂRUL NE VA ELIBERA: Alianța care va dărâma Noua Ordine Mondială

Must Read

Datorită articolelor pe care le citiți pe acest blog, poate o mare parte dintre voi aveți o minimă speranță, că, cu întreaga conspirație planetară care există în prezent, omenirea va ieși la Lumină. Acesta este și scopul acestui blog, de a expune tuturor lucrurile ascunse care s-au petrecut și se petrec pe planetă și astfel, prin filtre proprii fiecărei ființe umane să ne schimbăm modul de percepție a lumii față de cel programat de sistem. De aici putem avea cu deplină conștientizare speranța că declinul acestui sistem parșiv și malefic se întâmplă deja în ciuda aparențelor, iar la nivel planetar există forțe pe măsură care să ducă la această izbândă. Poate că știți deja de această alianță sau poate că nu. Un lucru este sigur, deși, indiferent dacă credeți sau nu, această alianță este foarte reală … și este câștigătoare.

  Noțiunea de bază a acestui articol este cea de Conturi Colaterale(de Garanție) Globale. Pentru a înțelege contextul de mai departe citiți articolul despre acestea și Neil Keenan : http://burebista2012.blogspot.ro/2014/04/scurt-istoric-al-conturilor-de-garantie.html .

 

Aceste Conturi Colaterale Globale în curând vor fi deschise de către Neil Keenan, și urmează să fie utilizate în mai multe proiecte umanitare pentru a ajuta cu adevărat transformarea lumii noastre într-o lume mai bună. Neil de asemenea, va recompleta un proces anterior (în care sunt implicate ONU și alte câteva figuri proeminente), prin care se arată modul în care aceste conturi de garanție la nivel mondial au fost folosite ilegal de către Rezerva Federală, UE, FMI și alte multe binecunoscute familii bogate din Occident. Acesta este același Neil Keenan, care a depus un Ordin de încetare în februarie 2014, către regina Elisabeta a II-a, Evelyn și Iacov Rothschild, David Rockefeller, Hilary Clinton, George Herbert Walker Bush, George Soros, Casa Albă și Senatul Corporației Statelor Unite, printre alții. FzccviN

Detalii document aici:  http://neilkeenan.com/Cease&DesistFeb_2014%20USA.pdf

    Acordurile de la Monaco

În luna august a anului 2011, un grup de reprezentanți ai finanțelor din 57 de națiuni diferite s-au reunit în largul coastei statului Monaco pentru a discuta despre crearea unui nou sistem financiar global ca o modalitate de a dărâma Noua Ordine Mondială. Țările reprezentate a inclus Rusia, China, Elveția, Olanda, Brazilia, Venezuela și multe altele, inclusiv diferiți jucători de mare putere – cum ar fi facțiunea pozitivă (împotriva NOM) de la Pentagon și CIA (de care amintește des Benjamin Fulford în comunicările sale). Interesant, Neil Keenan, de asemenea, a fost cel care a stabilit această întâlnire, pe care unii au numit-o Acordurile de la Monaco. Nu există națiuni din Occident care să fi fost invitate, pentru că aproape toate primesc ordine de la NOM.

Mai multe rapoarte au arătat că, atunci când Jay Rockefeller a încercat să ajungă pe navă, el a fost oprit de Neil Keenan însuși. Rockefeller l-a întrebat pe Keenan: „Știi cine sunt eu?” Neil i-a răspuns: „Da, ești exact persoana pe care nu o vrem pe această navă.” Inutil să spun că Rockefeller nu a avut acces acolo și reuniunea a început fără nici o infiltrare a NOM. De fapt, această întâlnire a fost atât de importantă încât elicoptere Blackhawk curând au venit și au survolat iahtul încercând să folosească tehnologia cu puls electromagnetic pentru a strica întâlnirea. La scurt timp după aceea, avioane de luptă franceze au zburat deasupra elicopterelor Blackhawks și le-a dat un avertisment de a părăsi zona. Aceste avioane de luptă franceze au ajutat la protejarea alianței și schimbarea jocului întâlnirii.

kennedy-soekarno-collateral-accounts-1-300x300În condițiile în care cea mai mare parte a aurului din lume este din Orient iar documentația pentru a doborî în mod legal instituțiile corupte care au utilizat ilegal Conturile Colaterale Globale, această alianță a decis să înceapă crearea unui nou sistem financiar global, garantat cu active și monedă în aur. Odată această întâlnire anunțată de-a lungul întregii lumi (pentru cei care au știut), multe alte națiuni s-au alăturat și au semnat recunoașterea Memorandumului și documentației Acordului, astfel această alianță mărindu-se la 182 de țări. Neil Keenan și echipa apoi a decis să permită națiunilor BRICS să continue cu planul de a crea un sistem financiar complet nou și separat de sistemul financiar occidental controlat de Cabala. Neil știa că această idee a unui nou sistem financiar ar putea extinde implementarea acestuia, chiar mai repede cu ajutorul Rusiei și Chinei. Acest lucru a dat lui Neil Keenan și echipei sale mult mai mult timp pentru a lucra în direcția deschiderii conturilor de garanție la nivel mondial în scopuri umanitare – care are cea mai adâncă mușamalizare prin sistemul financiar secret al cabalei bancare.

La scurt timp după aceea, Vladimir Putin și omologul său chinez au început să facă mișcări pentru a face publică alianța BRICS … 

brics640

      Alianța BRICS

Țările BRICS reprezintă națiunile fondatoare ale acestei alianțe: Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud. Din 2011 s-au văzut mai multe mișcări ale BRICS care au fost evidente. Dintre ele voi sublinia patru dintre cele mai mari de până acum :

  1. La sfârșitul lunii iunie 2015, China a găzduit 56 de națiuni ca un total de 57, care au fondat Banca Asiatică de Investiții în Infrastructură (AIIB). Absente din listă au fost SUA și Japonia, două dintre ultimele țări care sunt controlate de Cabala;
  2. In 7 iulie 2015 a fost deschisă oficial Banca BRICS;
  3. In 9 octombrie 2015 China a lansat Sistemul Internațional de Plată (CIPS), bineînțeles excluzând dolarul american. Aceasta este o lovitură uriașă pentru sistemul de plăți SWIFT al Cabalei și este următorul mare pas în internaționalizarea yuanului și sfârșitul dominației dolarului;
  4. In 30 noiembrie 2015 Renminbi chinezesc a fost inclus oficial în coșul Fondului Monetar Internațional de valute de rezervă mondială. Cabala n-a avut într-adevăr nici o alegere. În cazul în care nu-l includea, alianța putea folosi pur și simplu propriile bănci (BRICS Bank, AIIB, etc.) pentru a face trecerea în sistemul financiar garantat cu active în metale prețioase. Cu includerea în FMI, Alianța a manevrat în esență, modul prin care acum va exercita o presiune mai mare pe sistemul financiar al Cabalei, care în liniște pierd controlul asupra sistemului financiar global sau se confruntă cu o acțiune în justiție pentru menținerea unui sistem financiar fraudulos. Toate ca toate, alianța pozitivă continuă să câștige impuls în încheierea controlului fraudulos bancar al lumii noastre.

 

       Anonymous

  1. În luna august a anului 2013, un raport detaliat a ieșit cu informații ale unui ,,insider” că anumiți membri din cadrul grupului de hackeri Anonymous, lucrează cu militari cu nivel de top al Comandamentului Militar / Pentagonului SUA pentru a doborî în mod sistematic sistemul politico/bancar al Cabalei.
  2. La 07 iul 2015, Anonymous anunța misterios pe Twitter : „întrebăm dacă mâine va fi rău pentru Wall Street … putem doar spera.” A doua zi, NYSE și Wall Street s-au prăbușit timp de mai multe ore. Conform acestui jurnalist, alianța BRICS / Pentagon / Anonymous au făcut o ,,mică testare”, iar ce va să vină va fi cu mult mai mult.
  3. Apoi, la începutul lunii noiembrie 2015, Anonymous a amenințat că va elibera numele a până la 1.000 de membri ai KKK (Ku Klux Klan- organizație rasistă a albilor care luptă pentru exterminarea negrilor, n.b.) … în care fac parte mulți senatori și primari ai orașelor mari din SUA. Anonymous va începe în curând a spune lumii despre abuzurile frauduloase a conturilor colaterale globale și că în curând aceste conturi vor fi deschise în beneficiul umanității? Vom vedea…

      Vladimir Putin

Alături de Neil Keenan, Vladimir Putin, de asemenea acționează ca un lider responsabil în doborârea cabalei. El i-a jucat continuu la rece, ca răspuns la  încercarea cabalei de a începe un potențial al treilea război mondial. El nu a înhățat momeala, dar a folosit în loc diplomația și tactica strategică pentru creșterea alianței, în special în Orientul Mijlociu, ca o modalitate financiară, politică și militară de a tăia tentaculele cabalei și a o pune la colț.

  1. La data de 9 noiembrie 2015, Rusia a anunțat că a distrus 448 de baze teroriste în doar 3 zile și că au mai rămas doar 34 baze Isil.
  2. Apoi, la 16 noiembrie 2015 Putin a anunțat lumii că serviciile de informații ruse a adunat informații că 40 de țări susțin financiar grupul Isil … iar unele dintre ele fiind membre G-20. Țineți minte de asemenea, faptul că el a anunțat acest lucru la Summit-ul G-20. Vă puteți imagina panica care a trecut prin țările respective care au fost prezente la Summit? Putin continuă să trimită un mesaj foarte clar: El va ajuta la expunerea și încheierea acestei șarade mincinoase creată de cabala.
  3. La 18 noiembrie 2015, Rusia a anunțat că a distrus 500 de tancuri petroliere care transportă ilegal petrol din Siria și Irak. Acestea au fost auto-cisterne ale Isil care au fost generatoare de venituri pentru Isil. Principala lor sursă de finanțare este tăiată. Mohammad Ali al-Hakim, Managing Director al agenției de știri din Irak Al-Nakhil, a declarat: „Sfârșitul Isil, care a fost creată de occidentali este aproape.”

        Judecătoarea Anna von Reitz

La 28 noiembrie 2015, judecătoarea statului Alaska, Anna von Reitz a adresat o scrisoare deschisă tuturor agenților federali, inclusiv FBI și Serifilor SUA să aresteze Congresul, președintele și secretarul Trezoreriei. Ea oferă detalii incredibile despre o mare fraudă comisă. Detalii aici: http://annavonreitz.com/dearfederalagents.pdf

 

       Punând toate împreună

 
b23e30b6-c7a5-4bfa-9eb3-71bccf8e9952Dacă am arunca o privire mai adâncă în ceea ce se întâmplă geopolitic, financiar și energetic asupra lumii noastre, este clar că există într-adevăr o alianță tot mai mare care acționează tot mai coordonat pentru a doborî sistemul bancar fraudulos al cabalei. Neil Keenan este pe cale de a deschide Conturile Colaterale Globale, care va marca într-adevăr evenimentele financiare și politice pe această planetă cum nu au mai avut loc până acum și eliberarea omenirii de sub control. Ultimele două actualizări ale lui Neil au fost foarte pozitive. El este pe cale de a face ceea ce au vrut să facă JF Kennedy și Soekarno (fost președinte al Indoneziei, amândoi fiind asasinați): utilizarea conturilor globale colaterale pentru a transforma complet lumea în bine. Recent Consiliul Ințelepților din Asia (aceștia fiind cei ce dețin cea mai mare parte a bogățiilor globale și care decid soarta lumii) l-a desemnat pe Neil KeenanNumărul 1 (N1) sau M1 cum va semna de-acum înainte în numele lor, pentru a fi liderul ce va decide direct cum vor fi gestionate Conturile Colaterale Globale.

Putin și țările BRICS virează cabala în moduri diferite financiare și cu siguranță politice și militare. Vedem, de asemenea că Anonymous (care lucrează cu elemente pozitive din Pentagon) continuă atacurile cibernetice pentru a expune și a încheia iluzia bancară a cabalei. În cele din urmă, vom vedea un judecător proeminent impulsionat de propria conștiință care va ieși și va face apel Serifilor din SUA și FBI pentru a aresta membrii Congresului, președintele și secretarul Trezoreriei. Fiți încrezători și pozitivi, indiferent de otrava propagată de mass-media și guvernele occidentale. Lucruri foarte bune se întâmplă și lucruri chiar mai bune vin pentru lumea noastră. Totul se va schimba cât de curând chiar dacă cei ce acum dețin puterea nu vor asta. Ceea ce trebuie să se întâmple conform Voinței Divine se va întâmpla negreșit…

   Drum drept spre Lumină!