17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

Iata un tratament atipic folosit de catre chinezi pentru tratarea oricarei afectiuni

Must Read

    Chinezii sunt recunoscuti pentru tipul lor de medicina naturista si alternativa. Pe langa medicina clasica pe care o practicam si noi, chinezii sunt specialisti in masaj si acupunctura.

    Acestia considera de multe ori ca leacul pentru o boala in sine nu se afla in medicamente ci in propriul corp. Multe disfunctii apar din cauze interne si naturale si pot fi remediate tot printr-o cale naturala. De data aceasta tratamentul pe care il utilizeaza este unul universal si eficient.

 Partea corpului care face acest tratemnet posibil se afla intre tendoanele gatului, in spate. In acupunctura chineza acest punct are numele Feng Fu sau in traducere libera adapost de vant.

070415-feng-fu

   Insa in ce consta medicametul universal minune? Tratamentul in sine este simplu de realizat. Acesta consta in aplicarea unor cuburi de gheata pe diferite portiuni ale corpului timp de mai multe zile.

Acestea vor ajuta organismul sa se regenereze iar bolile de care sufera vor disparea in mod natural. Pe langa efectul terapeutic, aceasta practica va va ajuta sa fiti energizati si revigorati.

Stati intinsi pe burta si aplicati un cub de gheata pe zona Feng Fu. Lasati cubul de gheata acolo timp de 20 de minute, continuati sa faceti acelasi lucru in mod regulat.

Faceti asta inainte de somn si dimineata, aceasta practica va preveni aparitia bolilor de orice tip, sustin chinezii. Pentru primele 40 de secunde veti simti o raceala puternica iar apoi veti simti un val de caldura urmat de un moment de euforie deoarece creierul va elibera endorfine. Aceasta metoda chineza de terapie va va ajuta sa aveti un somn linistit, sa fiti mai energici, sa scapati de migrene sau de dureri de articulatii.

Chinezii sustin ca aceasta latura naturala a medicinei de aplicare a cubului de gheata pe Feng Fu va poate ajuta in lupta impotriva multor afectiuni precum cele ale glandei tiroide, artrita, hipertensiunea, boli gastro-intestinale, astm, obezitate si celulita, oboseala si stres.