14.2 C
Iași
luni, mai 27, 2024

Cătălin Berenghi, omul care a blocat construirea mega-moscheii din București, candidează la Primăria Generală a Capitalei

Must Read

Cunoscut pentru protestele sale inedite, dar mai ales pentru acțiunile care au urmărit blocarea construirii unei mega-moschei în București, Cătălin Berenghi s-a hotărât să candideze la Primăria Generală a Capitalei pentru a face ordine în administrația locală.

O decizie surprinzătoare care s-ar putea să încurce socotelile multora…catalin-berenghi-500-cruci-mega-moschee-300x225

500 de cruci pe terenul mega-moscheii

M-am hotărât să candidez la Primăria Generală, să-i atac eu pe ei din interior. Sunt presiuni foarte mari asupra mea din cauza protestelor pe care le fac de patru ani faţă de instituţiile inapte ale statului, cum sunt Guvernul, Primăria Capitalei, Administraţia Presidenţială sau Poliţia. Ultima ispravă este cea a încadrării clădirilor în care am afaceri din 1993 în clasa 2 de risc. Acum sunt în clasa 1 de risc. Am primit somaţie de închidere a activităţii şi Primăria Sector 5 mi-a retras autorizaţia de funcţionare. Din cauza abuzurilor m-am hotărât să candidaz la Primăria Capitalei”, a declarat Cătălin Berenghi pentru PUTEREA.

Întrebat dacă are bani să-şi finanţeze Campania electorală, el a spus că “nu-i trebuie bani pentru ulei, zahăr şi găleţi, pentru că se poate şi altfel”. Berenghi a spus că are un proiect clar şi bine conturat pentru Capitală, dar încă nu l-a dat publicităţii.