30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Fiecare femeie poate sa arate ca o diva printr-o simpla schimbare de stil

Must Read

Fiecare femeie poate sa arate ca o diva, frumusetea provine din interior dar si din exterior. Fiecare doamna vrea sa se simta si sa fie frumoasa indiferent de varsta, insa de-a lungul vietii, unele femei ajung sa puna aspectul pe planul secundar dupa familie si job. Chiar daca nu arata, acestea sufera cand nu au infatisarea pe care si-o doresc sau cand nu se vad ca fiind aratagtoare in ochii partenerului dar si in reflexia pe care le-o arata oglinda. Multe mame pun copiii si casa pe primul plan in detrimentul aspectului si o data cu trecerea anilor, acest lucru se adangceste. In timp, unele chiar renunta la ideea de a ajunge la dimensiunile lor ideale sau la aspectul ideal deoarece cred ca este prea tarziu sau ca implica prea multe sacrificii. Aspectul se schimba in functie de varsta insa putem arata atragator indiferent de ani sau de statutul social.

Fiecare femeie poate sa arate ca o diva, sustine un stilist renumit din Riga, Letonia. Konstantin Bogomolov este renumit pentru stilul sau de a tunde si aranja infatisarea femeilor astfel incat sa para mai tinere si mai atragatoare. Acesta a venit cu ideea inimoasa de a le arata doamnelor ca pot arata perfect indiferent de varsta, cu putine retusuri la par si vestimentatie. Priviti imaginile de mai jos, rezultatele sunt fantastice, aceste femei arata mult mai tinere si mai frumoase chiar daca au adaugat doar un strop de culoare in plus sau si-au ales tinutele potrivite pentru forma corpului lor.

La inceput toate doamnele care au participat la acest experiment erau imbracate banal si aveau o infatisare destul de stearsa, un aspect comun care nu atragea atentia prin nici un element. Dupa ce Bogomolov le-a ales vestimentatia si le-a machiat si coafat fiecare femeie arata mult mai frumoasa, intinerita. Cand s-au vazut in oglinda acestea au ramas mirate de diferenta de stil si cat de bine le prinde. Deoarece au observat ca sunt frumoase si atragatoare, atitudinea lor s-a schimbat aproape instantaneu, acestea sunt mai increzatoare in sine si in modul in care arata. Defectele corporale sau kilogramele in plus pot fi usor mascate atunci cand iti alegi hainele potrivite corpului tau. Zambetul si increderea in sine va vor schimba foarte mult infatisarea, cu cat va simtiti mai sigure pe sine cu atat veti radia frumusete.