17.4 C
Iași
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Aceasta trupa de dans a dedicat o reprezentatie victimelor abuzului in scoli

Must Read

Abuzul si hartuirea in scoli este un subiect grav si de actualitate pentru societatea noastra si in special cea vestica. Multitudinea de filme care prezinta cat de afectati pot si elevii de aceasta agresiune in scoli spun adevarul iar aceasta trupa de dans a dedicat o prestatie pentru cei care sunt afectati de abuzul in scoli. Trupa de dans Dance Force Extreme are o idee nonconventionala de a dansa si totusi de a transmite o idee.

Daca multe alte trupe de dans se bazeaza pe interpretarea artistica a celor mai populare cantece sau pe o coregrafie complicata realizata in sincron, aceasta trupa de dans a decis sa aiba un numar diferit prin care sa atraga atentia inca o data asupra violentii in scoli. Dansatorii purtau niste costume de culoarea nude si pe ele aveau scrise cuvinte precum „urat” sau „slab” iar singurul material de care s-au folosit a fost o banca de scoala pentru a crea setting-ul pe scena.

Dansul lor a fost realizat pe baza poeziei To this day scrisa de Shane Kaycezone. Aceasta trupa de dans a realizat mai mult decat un dans tipic a spus o poveste reala in care multi elevi se pot regasi. Insusi scriitorul poeziei a dorit sa atraga atentia asupra abuzurilor de care sufera multi elevin in scolile de stat. Acestia au nevoie de intelegere si ajutor nu doar de la familie ci si de la grupul de prieteni.

[mashvideo]