20.3 C
Iași
marți, mai 21, 2024

Inotul sincron nu a fost asa de interesant pana acum

Must Read


Inotul sincon este cunoscut drept o proba inedita din cadrul olimpiadelor dar nu a fost asa de interesant pana acum. In general trupele de inot sincron sunt constituite din fete care realizeaza diferite trucuri si exercitii de gimnastica in bazinul cu apa. Toate exercitiile trebuie privite de sus sau din lateral pentru a observa cat de frumos arata cand gimnastele fac miscarile in tandem.

La campionatul mondial de sporturi acvatice din 2009, care s-a tinut la Roma, o trupa de inot sincron din Spania a surprins publicul cu o prestatie impecabila realizata pe cantecul Stairway to heaven de la Led Zeppelin. Inotul sincron nu a fost niciodata mai interesant sau distractiv iar daca mai adaugati si o muzica foarte buna la intreaga prestatie, cu siguranta vor castiga aurul. Inotul sincron si gimnastica acvatica nu foloseau pana acum melodii asa de ritmate sau care sa includa si voce insa aceasta trupa din Spania s-a gandit sa incerce ceva nou si sa sparga barierele conventionalului.

Gimnastele si antrenorul au ales o piesa de la una dintre cele mai cunoscute trupe de rock din istorie pe care au folostit-o pentru a realiza o prestatie impecabila si inedita. Fiti atenti la inotul sincron, la miscarile gimnastelor si mai ales la momentul in care ele realizeaza un air guitar absolut genial.