26.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

O româncă a cucerit lumea modei de la Milano, după ce a creat rochia pentru Miss World

Must Read

La Milano a avut loc pe 13 martie evenimentul “Red Carpet 2016” organizat special pentru Tina Olari, designerul bistrițean care a creat rochia câștigătoarei Miss World 2015, Mireia Lalaguna. La eveniment a participat şi consulul României la Milano, George Gabriel Bologan.

Rochia câştigătoarei titlului Miss World 2015, a cucerit lumea modei, fiind o adevărată piesă de artă. Puțini știu însă că fost realizată de românca Tina Olari (41 ani), bistrițeancă stabilită de peste patru ani în Barcelona, capitala Cataloniei , unde și-a deschis un showroom.
Rochia, de tip sirenă, este din broderie cu fir argintiu, cu paiete şi cristale, cu mâneci dintr-un tul de mătase. Tina Olari a povestit pentru ObservatorBN că a realizat rochia în doar trei săptămâni: „Cunoscând deja tipologia Mireiei, din celelalte două concursuri în care am îmbrăcat-o şi toate detaliile legate de culoarea pielii, ochii, formele… aşa am văzut-o, în rochia aceasta, culoarea aceasta. A ieşit minunat. Muncă imensă, dar rezultat minunat.Sunt mândră că o lume întreagă admiră creaţia mea”.

tina4
Duminică seară, rochia a fost prezentată în cadrul evenimentului „Red Carpet 2016” de la Milano, o prezentare de modă organizată pentru Tina Olari și creațiile ei în stil aristocrat.
„A fost un eveniment organizat special pentru mine, în Puro. A fost multă lume, un eveniment foarte frumos, cu invitaţi importanţi. Surpriza cea mai mare pentru mine a fost prezenţa reporterilor şi a fotografilor de la VOGUE Italia, împreună cu directorul de publicitate, care s-au declarat foarte încântaţi de stilul meu ca şi creaţie. Apoi, altă surpriză, a venit să mă vadă consulul general, George Gabriel Bologan”, a declarat Tina Olari pentru ObservatorBN.
În curând, va apărea un interviu cu Tina Olari și în revista Vogue.
Tina Olari se va afla, la sfârșitul lunii, în orașul natal, Bistrița unde va participa la evenimentul Atipic Beauty, pe 24 martie, în cadrul căruia va putea fi admirată și rochia care a făcut-o faimoasă.
Trebuie amintit că pe 19 februarie, la Madrid, românca a primit prestigiosul premiu Degetarul de aur, distincție care se acordă celor mai buni designeri spanioli. Probabil acesta este motivul pentru care creatoarea de modă a decis să doneze, la sfârșitul anului, unui muzeu din Barcelona rochia îmbrăcată de Miss World în momentul încoronării.

[mashvideo]