30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Comuna Bogata, renumită mulțumită lui Snoop Dogg

Must Read

Comuna Bogata din județul Mureș se bucură de o popularitate incredibilă după „vizita” neașteptată a rapper-ului Snoop Dogg. Bogata are acum un site de promovare, visitbogata.com.

Snoop Dogg, cu ocazia concertelor programate în Bogota, Columbia, a postat pe contul său de Instagram o fotografie și s-a localizat din greșeală în Bogata, Mureş, o comună cu 2.018 locuitori, conform recensământului din 2011.

snoop dogg

O gafă amuzantă care a făcut cunoscută comuna mureșeană. Acum, Bogata a ajuns să aibă un site de promovare realizat de o echipă de publicitari români ai agenției Kinecto cu scopul de a arată lumii întregi cât de multe are de oferit această comună mică din România.
Site-ul scris în limba engleză începe prina a sublinia: „Snoop Dogg a dat check-in în Bogata, Mureș, din greșeală, dar voi nu trebuie să faceți asta. Aflați de ce ar trebui să vizitați acest loc și să dați check-in în mod real”.
Turiștii pot afla, cu serviciul Google Maps, cât ar dura călătoria lor până în Bogata și care ar fi itinerariul. Creatorii site-ului menționează că, „apropiată de Cluj-Napoca, Mediaș, Sighișoara și Târgu Mureș, Bogata este locul perfect dacă vreți să vă relaxați în natură”.
Sunt oferite informații despre atracțiile turistice din comună, dar și din apropiere, precum Cascada Ciucaș, biserica fortificată din Biertan sau fortul roman Stremț. Totodată, portalul face referire la declarațiile senatorului american Bernie Sanders, care a spus că este „inacceptabil” ca internetul din SUA să fie mai slab decât cel din România: „Poate că viteza internetului nu este la fel de mare precum cea din Capitală (ne referim la tine, Bernie Sanders), dar este destul de bună pentru a încărca un selfie”.
În plus, puțini știu că Bogata este comuna în care s-a născut un reputat medic român, Iuliu Moldovan, creatorul unui medicament care tratează reumatismul, endocardita și dermatita alergică.
Site-ul, la care echipa Kinecto a lucrat timp de câteva ore, a devenit în scurt timp cel mai bun instrument de promovare a micii localități din Mureș. Și pentru că nu trebuia să lipsească nici de pe Facebook, a fost creată pagina Visit Bogata.