31 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Cand tatal in varsta refuza sa manance, fiica sa a facut un gest uluitor

Must Read

 Relatiile intre parinti si copii sunt complicate, ele se modifica o data cu varsta si cu cresterea copiilor. Relatiile parinti copii sunt complicate din diverse motive, de aceea sunt unele care functioneaza foarte bine fiind percepute ca relatii de prietenie si sunt altele care sunt percepute ca relatii reci de familie. Totul depinde de gradul de implicare si de intelegerea membrilor familiei. Insa cu trecerea timpului viata ne pune in anumite ipostaza delicat si dificile. Parintii cei care au avut grija de noi, ne au vegheat cresterea si ne-au iubit neconditionat ajung sa aiba nevoie de ajutorul nostru. Tot ceea ce au facut pentru noi trebuie sa fie rasplatit iar noi trebuie sa avem grija de ei. Cand ajungem sa fim si noi parinti la randul nostru trebuie sa avem grija nu doar de cei mici ci si de parintii nostri care ajung uneori in imposibilitatea de a se descurca singuri.

Viata isi urmeaza cursul ireversibil insa in fiecare etapa are atat parti bune cat si parti rele. Trebuie sa constientizam ca rolurile se schimba in viata ficarui om si totul se petrece intr-un mod absolut natural. Timpul trece si noi abia il observam insa dupa o anumita varsta se resimte. Videoclipul prezentat mai spune o poveste trista dar adevarata despre viata de adult si parinte. Daca in copilarie tatal o hranea pe fata lui pentru a o ajuta sa creasca mare. Acum rolurile s-au schimbat. Acesta recurgea la tot felul de metode comice pentru a-si motiva fiica sa manace pentru a creste sanatoasa.

Cum imaginile se schjimba, observam ca anii au trecut ca prin miracol si tanarul tata este acum un batran coplesit de anii grei pe care ii poarta in spate. Acesta face un gest similar pe care il facea fetita sa, cel a a impinge farfuria cu mancare si a refuza sa mance. Fata sa, care acum este o femeie matura cu responsabilitati, recurge la aceleasi gesturi dragalase pe care le tine minte din copilarie pentru a-si motiva tatal sa manace.

Vazand acele gesturi, batranul isi aminteste de copilaria fetitei si de obiceiurile pe care le aveau cei doi, ochii i se lumineaza, zambeste si accepta sa manance. In acest videoclip este surpris ciclul vietii, parintii care au grija de copii si copiii care ajung la randul lor sa isi ingrijeasca parintii. Este un adevar pe cat de trist pe atat de frumos, trebuie sa ne respectam si sa ne iubim parintii neconditionat.