9.2 C
Iași
luni, aprilie 22, 2024

Despre refugiati: ”Ce va arata la stiri e O NIMICA TOATA…”

Must Read

Stiu pare aiurea dar astazi am citit ceva interesant si as putea sa zic ceva oameni buni nu avem nevoie de asa ceva in aceasta tara si daca o spun este faptul ca nu ieri sau azi am aterizat in aceasta …. tara .. Sunt multe de spus putine de inteles din cuvintele mele dar hai sa o spuna altcineva care cumva are directa legatura cu acest fenomen care a facut fara sa vrem diferenta ultimelor luni in EUROPA dezbinata de interese si de aberatii sa spun asa .
Am citit pe acest internet si am zis daca tot am un blog banal hai sa continui cu banalitatea mea dusa la extrem :))
O româncă ce lucrează în campusurile de refugiați din Germania face mărturisiri cutremurătoare despre adevărata situație a refugiaților, care nu sunt nici pe departe atât de „sărmani” pe cât ne fac să credem. Redau integral mărturisirea acesteia, postată pe o rețea de socializare. Cu mult curaj, această declară următoarele:

 

„Lucrez în Germania pentru statul german, mai mult sau mai puţin pentru Uniunea Europeană. Stau zilnic printre aceşti oameni, am fost şi merg în câteva campusuri de refugiaţi. Ceea ce vă arată la ştiri e o nimica toată, vă arată imagini cum Europa e invadată de aceşti oameni. Să vă explic câteva lucruri pe care le văd zilnic. În primul rând o grămadă nu au ce căuta în Europa. De ce? Masa le este servită la ora 12. La ora 14 se freacă la ochii că deabia s-au trezit. Nu ştiu să spună un mulţumesc, egal în ce limbă ar rosti acel cuvânt. Sunt veşnic nemulţumiţi. Sunt zile când stau tolăniţi, frânţi de la băutură. Sunt vulgari. Nu pun mâna să ajute cu nimic pe nimeni. Beau, mănâncă, fumează şi dorm. Dacă vrei să le spui ceva, ei au drepturi. Zilnic dacă s-ar putea ar reclama câte ceva. Sunt campusuri unde de cel puţin 2 chiar 3 ori pe zi este chemata poliţia. Pentru că se bat sau urlă. Peste 70 la sută din acei oameni care ii vedeti că sar gardurile pentru o viaţă mai bună, caută de fapt ceea ce nici ei nu ştiu. Într-adevar sunt oameni necăjiţi, cu copii, neveste, însă acei sunt restul de până la 100 la sută. E păcat de ceea ce se întamplă la ora actuală, e bataie de joc. Sunt campusuri unde mă duc cu dispreţ pentru că ştiu că ceea ce văd o să imi ridice tensiunea. Nu ştiu să vă explic exact în cuvinte ceea ce văd cu ochii mei, însă vă asigur că doar după două ore petrecute între ei, realizaţi că de fapt aceşti „săraci” nu mai sunt atât de săraci. Stau şi butonează pe tablete şi pe telefoane de ultimă generaţie. Condiţiile în care sunt cazaţi, poate sunt mulţi care muncesc în străinatate şi nu le au, şi muncesc. Mâncarea ce o primesc, vă asigur că multi nu o mănâncă acasă. Vă pot demonstra cu poze, filmuleţe. Nu îi mai plângeţi, sunt oamenii, într-adevar. Dar la rândul lor trebuie să şi demonstreze asta. Sunt prea puţini cei care merită să fie aici.”
„Asta scrie un om care a avut contact direct cu ei. Şi îl cred pentru că legea sharia îi invaţă că ei sunt superiori oricarui non musulman, că oricine nu are credinţa lui Alah valorează cel mult jumătate din cât valorează un musulman. Drept urmare, noi ceilalţi, suntem aici pentru a-i servi. Eu va întreb unde sunt mamele cu copiii, unde sunt bătrânii, unde sunt cei bolnavi adică oamenii cu adevărat vulnerabili în faţa războiului? Pentru că eu nu văd decât nişte tineri în putere, agitaţi şi cu capsa pusă şi uitându-mă la ei parcă nu aştept decât să se pornească vreo revoltă care mai apoi să se extindă. Speram să nu apuc astfel de vremuri, în care să nu mai ştiu ce-mi rezervă viitorul” a comentat un utilizator.

Deci oameni buni daca nici acum nu aveti o situatie clara in ce lume si ce timp traim inseamna ca … traiti in lumea voastra cu personaje imaginare care sunt extraordinar de bune !

[mashvideo]