26.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Uimitor! O interpretare magistrala la chitara!

Must Read

O interpretare magistrala la chitara a unui tanar a facut ca in cateva clipe sute de oameni sa se stranga in jurul lui si sa il felicite pentru talentul sau. In filmuletul de mai jos il puteti vedea pe Estas Tonne, tanarul care a reusit o interpretare magistrala la chitara.

Estas Tonne este foarte pasionat de muzica si dupa multa pregatire a ajuns la performante greu de imaginat. Sunetele pe care reuseste sa le realizeze cu ajutorul chitarei lui iti dau impresia ca timpul se opreste pe loc, reusind sa realizeze un moment fascinant, plin de emotie si de sensibilitate.

Estas Tonne s-a nascut si a crescut in fosta Uniune Sovietica si inca de mic si-a dat seama de pasiunea lui pe care o are pentru muzica. El reuseste de fiecare data cand incepe sa cante sa stranga in jurul lui un numar impresionant de oameni. Un astfel de exemplu este cel din orasul Landshut, in anul 2011, cand a reusit sa stranga instantaneu aproximativ 500 de oameni. Acestia l-au ascultat cu admiratie si au fost fascinati de aceasta interpretare magistrala.

Estas Tonne a cantat in mai multe orase din Europa si de fiecare data acesta a fost remarcat si apreciat de cei din jur. Deorece talentul lui este foarte mare, tanarul a fost invitat sa concerteze din America pana in India. Insa, Estas Tonne nu va uita niciodata de unde a plecat si ca simplii spectatori de pe strada l-au propulsat spre acest mare succes pe care il are in zilele acestea. Mai mult, de fiecare data cand are ocazia se opreste in strada si ofera celor din jur clipe muzicale de exceptie. O astfel de interpretare magistrala nu vom auzi in fiecare zi.

Se poate spune despre Estas Tonne ca este „un trubadur modern care raspandeste mesajele unei noi forme de constiinta umana”.