22.4 C
Iași
duminică, iunie 16, 2024

Care suc este cel mai bun pentru sanatatea voastra

Must Read

 

In ultimul timp tot mai multi dintre noi ne confruntam cu multe probleme de sanatate. O parte din aceste probleme se datoreaza in special, lipsei unei alimentatii adecvate, dar si a lipsei hidratarii.

 

Medicii specialisti recomanda consumului unei cantitati de minim 2 litri de apa pe zi, lucru ce nu este respectat de prea multa lume, conducand la o lipsa a hidratarii ce conduce la grave probleme de sanatate. De cele mai multe ori lichidele pe care le consumam ne afecteaza si mai mult sanatatea organismului nostru.

 

De exemplu, persoanele care consuma prea multe bauturi carbogazoase, pot capata multe afectiuni grele ale stomacului sau ale ficatului. Pentru a nu trece prin momente grele ceea ce este recomandat de medicii este sa va preparati singuri sucurile naturale din cele mai bogate in vitamine fructe.

Asadar, un astfel de fruct care este foarte sanatos este lamaia. Chiar daca are un gust acrisor, beneficiile pe care acest fruct le are sunt multiple. Chiar din vechiurile timpuri, oamenii din Egipt considerau lamaia fructul care ii fereste de otravire.  Un beneficiu deosebit de important al acestor fructe este ca lupta impotriva infectiilor din organism.

Puteti prepara acasa un suc de lamaie pe care sa il consumati zilnic in fiecare dimineata. Daca aveti probleme cu tenul, sucul de lamaie este solutia pentru a scapa de acnee. Tot ce trebuie sa faceti este sa va tamponati in fiecare seara tenul proapat spalat cu zeama unei lamai. Efectele vor fi uimitoare inca din primele zile de folosire.

Sucul de lamaie ramane unul dintre cele mai bune lichide pe care le puttei consuma pentru a avea o sanatate de nota 10. Acestea fiind bogate in vitamine si minerale, efectele pe care le au asupra sanatatii organismului nostru sunt de inevitat. Este adevarat ca in comert puttei gasi multe varietati de sucuri de lamaie si nu numai, insa trebuie sa va feriti cu orice pret de acestea. Chiar daca au preturi accesibile si etichete care va fac cu ochiul, acestea contin multe substante care ar putea fi nocive corpului vostru. Cel mai bine este sa cumparati lamai si sa va preparati singuri acasa sucul care face adevarate minuni pentru noi.