30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Cel mai periculos loc de pe Glob! Groapa asta a înghițit numeroase suflete!

Must Read

Un izvor artezian din Wimberley, Texas, este locul care continuă să atragă o mulțime de amatori de senzații tari. Înotători experimentați dar și începători vin să vadă o minune a naturii.  Jacob’s Well este groapa în care au murit mai mult de 8 persoane

 

Privită de pe  stâncile din apropiere, groapa cu apă pare a fi  fără fund. Împătimiții de senzații tari se simt în largul lor și nu încetează să facă  scufundări, deși o săritură greșită poate fi oricui fatală .
„De pe stânca de pe care se sare, aproape că nu se vede apa. Tot ce vezi este o groapă uriaşă, un abis”, afirma Carl Griffin, fotograf amator.  El a realizat mai multe fotografii în zonă. „Izvorul este atât de limpede, încât pare că sari de la o înălţime foarte mare, deşi stai, de fapt, la un metru deasupra apei”, adaugă el.

Gura izvorului este de patru metri în diametru, iar până la fundul apei sunt aproape 10 metri. De acolo, scafandrii pot intra într-un sistem de peşteri, unele dintre cele mai mari din Texas, unde adâncimea ajunge până la 40 de metri.

 

„Pentru cei care nu vor să se scufunde, Jacob’s Well rămâne o piscină naturală, alimentată de un izvor superb, de care se poate bucura toată lumea. Pentru că în ultima vreme s-a încercat dezvoltarea zonei, izvorul a fost inclus într-o rezervaţie naturală, aşa că va fi protejat, astfel încât şi generaţiile viitoare să poată înota aici„, a mai spus Griffin.

[mashvideo]