22.4 C
Iași
duminică, iunie 16, 2024

Sufletul satului – un proiect ce pune in lumină viaţa la ţară

Must Read

Vă prezint noul meu proiect intitulat “Sufletul Satului-VLM2016” care reprezintă continuarea videoclipului de anul trecut “VLM2015”.

Prin această a doua parte mi-am propus să readuc intr-o lumină nouă viaţa la ţară, așa cum am trăit-o zi de zi în comuna Valea Mare, din judeţul Vâlcea, pe durata întregii mele șederi din vacanţa de vară, la bunici.

Iubesc enorm aceste locuri și nu voi renunţa niciodată la ele Mi-am dorit să prezint imagini ce arată satul românesc atuentic, oamenii din zonă și jocurile copilăriei.Eu cred că veșnicia s-a născut la sat. Linistea satului îmi este pansamentul ce îmi vindecă toate rănile produse de agitaţia si stresul din oraș. Nu toţi știu să guste momentele trăite in mediul rural, mai ales tinerii din generaţia mea dominată de tehnologie și de stiluri vicioase de viaţa, sau pur si simplu oameni care au fost nevoiţi să își părasească meleleagurile în dauna orașelor sau ţarilor străine.

Pentru toţi aceștia, sper ca prin acest proiect să le aduc un gând bun sau să le reaprind in suflet flacăra copilariei. Dar ca și în prima parte, repet faptul că fac asta în primul rând pentru mine si pentru nimeni altcineva,normal că sunt subiectul meu preferat,și mă intreb dupa fiecare proiect oare cât am bagat la cap. Trebuie să existe un ideal în care să te identifici,ceva pentru care ești dispus să te sacrifici.

Nu fugi de ceea ce ești, ce simţi si ce reprezinţi! Îi multumesc din nou prietenului meu Andrei Văleanu, care m-a in realizarea videoclipului și tuturor care m-au susţinut încă din prima zi,nu sunt mulţi…poate sunt mai diferit, dar știu că am drumul meu, vise,sperante,principii…singur într-un continent de gânduri. Bun venit in lumea mea!

Vizionare plăcută!

[mashvideo]

VIdeo & Text: Andrei Marghescu