14.6 C
Iași
joi, aprilie 25, 2024

Mercedes a lansat autobuzul care se conduce singur! Cum arata transportul viitorului?! A fost deja testat in Olanda! VIDEO

Must Read

Mercedes-Benz a lansat autobuzul viitorului. Future Bus vrea sa revolutioneze transportul public si se poate conduce singur. Presa internationala scrie ca acest vehicul a fost testat deja prin Amsterdam, pe o distanta de circa 20 de kilometri. In timpul drive-test-ului a stat la volan si un sofer, gata sa preia controlul autobuzului in orice clipa.

Bus-ul creat de Mercedes este o adevarata bijuterie. In partea din fata este o bara de lumini care indica in ce mod se afla. Daca lumina este alba, atunci autobuzul este condus manual de un sofer, daca este albastra, atunci este pe modul semi-automat, adica se conduce singur, dar soferul poate interveni.

Future Bus are doua perechi de usi duble, automate, care permit accesul mult mai rapid al calatorilor, trei zone: service zone (in fata), express zone (in zona de mijloc, pentru cei care calatoresc pe distante scurte) si lounge zone (pentru calatorii care se deplaseaza pe distante mai lungi).

[mashvideo]