30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Demascarea masoneriei Romanesti ! Vezi numele masonilor care ne controleaza tara.

Must Read

Sa vorbim despre masoneria din Romania pentru a intelege tot romanul DE CE exista atata suferinta si deznadejde in tara aceasta.Sa vorbim de masoneria din ROMANIA pentru a intelege unde este BOALA si sursa putregaiului care a invadat acest popor.

Sa vorbim despre masoneria din Romania si despre cum si-au infiltrat ei „oamenii” (instrumentele,cozile de topor) in toate locurile strategice de interes national..Un stat se distruge din interior,distrugand : Istoria,Economia,Cultura,Educatia,Sanatatea,Ordinea(politica,armata),familia,credinta,religia…respectiv IDENTITATEA acelui POPOR! In secolul nostru ,o tara o cuceresti nu cu arme ci prin inteligenta,atacand din interior baza si identitatea acelui stat..prin Coruptie si racoland din interiorul acelui stat oameni santajabili si manipulabili,vanitosi=tradatori ! In continuare ii vom expune pe acestia:

Situatia din 2004,cand masoneria a pus mana pe toate institutiile statului,in vremea lui Iliescu,marioneta lor,jidan-tigan bolsevic,si papusica lui,”bombonel”,care au cedat jidanilor,masonii sionsti,tot ce se putea mai bun in tara asta.

IliescuCraniu