12.8 C
Iași
joi, aprilie 25, 2024

Metode simple si eficiente de a scapa de PARUL NEDORIT de pe corp! Nu stia nimeni asta

Must Read

Faptul că omenirea este în zilele noastre mult mai preocupată să arate bine, față de cum se întâmpla în alte epoci, este un lucrur pe care fiecare dintre noi îl poate observa cu ochiul liber. Un studiu recent releva faptul că femeile petrec 6 luni din viață alegându-și cu ce să se îmbrace, deci…

Unul dintre inamicul omului modern care tinde să ajungă pe locul întâi printre inamicii inesteticului și favorizant al vieții anti-sociale este, fără doar și poate, părul de pe corp! Un inamic cu atâtâ mai de temut, când vine vorba de femei.

Femeile nu-și doresc sub nicio formă păr pe corp, însă eliminarea lui prin metodele clasice – lama sau ceara- au produs de multe ori și efecte nedorite…atât de nedorite, încât astăzi căutăm cu disperare metode alternative să scăpăm de acest mârșav dușman care se infiltrează prin porii noștri și ne strică cheful de viață!

ată însă că există și speranță pentru cei care gândesc așa, dar nu vor să-și irite pielea încât să-și fi dorit să nu radă părul cu pricina niciodată. Vorbim în acest articol de câteva metode tradiționale, folosite chiar în antichitate și care au dat randament! Iată-le mai jos

1. Coji de castane

Luați mai multe castae și prăjiți-le…pur și simplu! Api, adăugați apă peste cojile prăjite. Lăasa-ți amestecul neatins timp de 12 ore. După acest interval, aplicați pasta obținută pe zonele cu păr și lăsați-o acolo timp de 30 de minute. Repetați procedeul timp de mai multe săptămâni pentru a obține rezultatul dorit.

2. Zahăr

Deși pare un procedeu simplu, este o rețetă pe care și vechii egipteni o foloseau cu succes. Adăugați la o două căni de zahăr un sfert de cană de apă și veți obține o pastă vâscoasă. Stoarceți jumătate de lămâie și amestecați bine, după care fierbeți tot conținutul

Folosiți pasta pe zonele cu păr și repetați procedeul până veți obține rezulatul scontat. Pasta acționează ca un fel de ceară de epilat, doar că fără dureri, astfel că aplicarea ei se poate face cu ajutorul unor benzi speciale, pe care le țineți pe zona cu păr timp de 15 minute.

Deși pare același procedeu ca cel al epilării, se pare că este unul care nu produce la fel de multă durere, iar ingredientele sunt naturale.