22.4 C
Iași
duminică, iunie 16, 2024

Fetita cu cei mai frumosi OCHI din lume… Vezi ce drama ascund – VIDEO

Must Read

Aceasta fetita superba, gasita de un fotograf in provincia Varanasi din India, traieste, insa, o drama.
 

Ochii ei superbi nu sunt degeaba tristi. Fetita s-ar fi nascut cu HETEROCROMIE completa, o afectiune intalnita mai mult la animale, decat la oameni. Exista pisici, în special rasele Van Turceascã sau Angora Turceascã, asa numitele „pisici cu ochi ciudati”. De asemenea, heterocromia completã este întâlnitã la Husky Siberian.

In medicinã, heterocromia face referire la diferenta culorii irisului, pãrului sau a pielii. Heterocromia este rezultatul excesului sau carentei relative a unui pigment, numit melaninã. Poate fi mostenitã genetic, asa cum ar fi cazul fetitei din India, sau în urma unor boli sau rãniri. Heterocromia afecteaza, insa, vederea.

Este insotita de vederea incetosata si durerea ochilor dupa un efort intens. Dupa ce heterocromia s-a instalat, medicii spun ca ochiul nu va mai reveni la culoarea initiala. Nici nu e bine sa faci vreun tratament special in acest scop – risti sa dai nastere unor complicatii si mai mari. In unele cazuri, aceasta afectiune se leaga de cataracta, si atunci culoarea ochilor devine mai putin importanta decat buna lor functionare.

 

Oricare dintre noi ramane fascinat in momentul in care vede o persoana cu ochii frumosi. O fetita dintr-un orasel indian numit Varanasi in varsta de numai patru ani a impresionat cu ochii ei frumosi o lume intreaga.

[mashvideo]