30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Dj Gabro si visul devenit realitate

Must Read

Gabriel Lacatusu, sau mai bine zis Dj Gabro, se poate mandri astazi cu o super colaborare cu Geo Da Silva, Mr. Sax si Alexandra Mitroi.

Talent, pasiune si perseverenta: sunt cuvintele care il descriu pe Gabriel, un tanar deejay din Torino.  

Originar din Targu Neamt, Dj Gabro traieste in Torino din anul 2003 unde a colaborat cu diferite cluburi si discoteci. Si-a descoperit pasiunea la varsta de 8 ani, iar la 16 ani a dat pentru prima oara play unei piese intr-un club. S-a lansat in lumea productiei muzicale anul trecut cu albumul promotional “Feelings.”

Iar acum, la doar 25 de ani, a lansat piesa “Kiss me” pentru realizarea careia a colaborat cu Geo Da Silva, Mr. Sax si Alexandra Mitroi. Piesa lansata pe 18 august este distribuita de CatMusic si Voices Media.

Sj Gabro si Geo da Silva

“Eram dj resident la clubul Notorius din Torino atunci cand l-am cunoscut pe Geo Da Silva. Venise ca invitat special. Ne-am imprietenit si, ulterior, am decis sa colaboram.”, povesteste Gabriel. Mr Sax si Alexandra Mitroi s-au alaturat colaborarii ceva mai tarziu: “Aveam senzatia ca piesei ii lipsea ceva pentru a fi cu adevarat completa si sclipitoare, iar ei au acceptat imediat provocarea.”, subliniaza Gabro. Videoclipul a fost filmat la Timisoara sub regia lui Geo Da Silva si lui Ovidiu Roteliuc.

Circa sapte luni de munca si doar doua saptamani de la lansare, insa piesa “Kiss me” a intrat deja pe Impact Fm si in topurile din Polonia.  “Speram ca va obtine rezultate bune pe viitor la nivel international. Imi doresc foarte mult ca piesele mele sa intre si pe canalele italiene”.

Intre timp, dj Gabro lucreaza la un remix al piesei “We love the Dj” compusa de Sean Norvis si la primul sau single sub distributia CatMusic si Voices Media care, cel mai probabil, va fi gata pana in luna decembrie.

“Sa fii producer este foarte greu pentru ca pentru o compozitie trebuie sa ai cunostinte muzicale, iar munca este mult mai intensa pentru a ajunge la un rezultat corect din punct de vedere muzical si satisfacator din punct de vedere personal.”, marturiseste Dj Gabro.

Tanarul deejay plin de speranta si de forta de munca pentru a-si indeplini visurile, este recunoscator tuturor  celor care ii sunt alaturi: “Multumesc in primul rand lui Geo de la care am invatat cum functioneaza lumea muzicii si care continua sa ma indrume datorita experientei sale. Trebuie sa multumesc si lui Bogdan Toma (Voicesc Media), managerul nostru si lui Sean Norvis pentru ajutor si sustinere. Sunt fericit sa am alaturi de mine familia si in special pe iubita mea, Isabela. Ea este cel mai mare sustinator, dar si cel mai important critic.”

Dj Gabro iubeste atat de mult muzica incat ii dedica tot timpul liber avut la dispozitie: “Sper sa ajung sa traiesc doar din muzica, voi face tot ce imi sta in putinta”.