9.2 C
Iași
luni, aprilie 22, 2024

Iata cat de mult iti poate schimba machiajul infatisarea

Must Read

Machiajul este folosit de catre femei si nu numai din cele mai vechi timpuri pentru a imbunatati aspectul si pentru a scoate in evidenta anumite trasaturi si a le ascunde pe altele. Machiajul este o arta si la fel cum in pictura dorim sa evidentiem anumite trasaturi si linii, la fel si in machiaj incercam sa scoatem la iveala ce este mai frumos. Machiajul nu trebuie sa fie strident rolul sau este de a ne imbunatati look-ul nu de a ne transforma intr-o alta persoana. Multi inteleg gresit machiajul si de aceea exista experti cosmeticieni care va pot ajuta sa obtineti un machiaj profesionist, care sa va avantajeze.

In functie de momentul zilei sau de ocazie este nevoie sa aplicam un machiaj potrivit. Uneori dorim sa aratam cat mai natural, sa ne pastram look-ul obisnuit si doar sa evidentim anumite aspecte ale fetei, alte ori dorim un machiaj profesional pentru a ne arata o noua fata a nostra care sa ne suprinda atat pe noi cat si pe cei de langa. In situatii precum petreceri, nunti si evenimente avem nevoie de un machiaj mai proeminent, realizat de cosmeticieni pentru a fi sigure ca vom arata splendid toata seara si pentru a iesi cat mai bine in fotografii.

Tanara din imaginea de mai sus a dorit sa arate acest contrast puternic intre cum arata fara machiaj si cum arta dupa ce s-a machiat. De aceea si-a machiat doar jumatate de fata iar pe cealalta a lasat-o naturala. Diferenta este uluitoare, de parca vorbim de doua persoane diferite. Pentru un machiaj profesionist exista o serie de pasi care trebuie urmati cu strictete pentru a pregati tenul si pentru a aplica fardurile in asa fel incat sa arate cat mai natural pe fata. Printre piesele de rezistenta ale unui machiaj profesionist se numara baza de machiaj, fond de ten, fard de obraz, rimel, tus, fard de pleoape, ruj si luciu de buze. Pentru cei care sunt cu adevatat pasionati de aceasta arta a frumosului, exista cursuri intensive de machiaj la finalul carora veti sti cum se realizeaza un machiaj profesionist si va veti putea face singure machiajul acasa. Acesti pasi mentionati mai sus au facut diferenta intre cele doua jumatati de fata.

In videoclipul de mai jos veti observat cat de mare este diferenta intre fata lui Nikkie machiata si fata ei naturala. Daca isi acopera partea nemachiata, arata ca o alta persoana. Va puteti folosi de trasaturile naturale atunci cand va alegeti stilul de machiaj.